Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1280 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

 Hirschkalb Sudety

ID: 1729
Република Чешка III.5 (Позиција 1)
582 634 189
Лого на тимот
Клубско знаменце
Клубот не дава знаменце на противниците без свое знаменце
Генерален спонзор
Јачина на тимот
Shooting 97
Додавање 100
Скокови 90
Одбрана 94
Вкупно 95

2295

586.02

23/13

6

Pеклами


Hirschkalb Sudety
Тимски ИД 1729
Име на менаџерот Развивач во живо Mazakis
Држава Република Чешка Република Чешка
Регион Ústecký kraj
Воспоставен 2014-06-26 (Сезона 0)
Лига Република Чешка III.5 (Позиција 1)
Име на арената Markéta (14500)
Вебстрана на тимот ---


Најнови трофеи

Неодамна собрани знаменца

Најнови соопштенија за јавноста
Нема настани во јавноста...
Дрес на тимот
Патики


Медиумски спонзор
Акција