Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1191 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Парична награда од сезона: IV.9 (Словачка)

719 151 236
Добиј бесплатни кредити!
Записник
Оваа функција е дел од PRO пакет!

Држава: Лига:

Ранкинг Тим Парична награда
1 Словачка AK Barsk 3 450 025
2 Словачка Klenovec Warriors 3 032 249
3 Словачка BK Bardejov 2 717 434
4 Словачка Spartak Myjava 2 456 122
5 Словачка ŠBK Čerti 2 277 556
6 Словачка BK Svidnička 2 105 728
7 Словачка jokipoit† 1 973 118
8 Словачка Golden-State Warriors 1 876 490
9 Словачка BC Prada 1 782 288
10 Словачка Public account 1 690 512
11 Словачка Baskettball Club Trenčín 1 630 676
12 Словачка MBC Trenčín† 1 571 918
13 Словачка BK Mariov Livians† 1 514 238
14 Словачка Team noname 38104 1 457 636
15 Словачка adidass12† 1 402 112
16 Словачка Team noname 37876 1 347 666