Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1280 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Вработени

536 515 947
ППМ Продавница
Записник
Оваа функција е дел од PRO пакет!

Нареден натпревар
Baskettball Club Trenčín
Лигашки натпревар
28.10.2020 20:30:00

00
00
01
HRS
MIN
SEC

Експертско мислење
Цена во кредити: 10
Членовите на персоналот го зголемуваат влијанието на нивните објекти. Ефективноста на секој објект директно влијае од двајца до четворица членови од персоналот. Членовите бележени како главни имаат најголемо влијание. Член на персоналот кој нема доделено никаква улога нема никакво влијание на ефективноста на објектот. Имајте на ум дека ако не понудите договор на апликантите, тие автоматски ќе си заминат кога ќе пристигнат нови апликанти.

Кандидати за работа


Оделот за човечки ресурси и економија ни испрати нови кандидати за работа на разговор!Преостанати денови до доаѓањето на следните кандидати за работа: 7

Член на персоналот на клубот

Тренери

Клубот во моментов нема член на персоналот за да се пополни оваа позиција.

Физиотерапевти

Клубот во моментов нема член на персоналот за да се пополни оваа позиција.

Менаџери

Клубот во моментов нема член на персоналот за да се пополни оваа позиција.

Чувари на салата

Клубот во моментов нема член на персоналот за да се пополни оваа позиција.

Лектори

Клубот во моментов нема член на персоналот за да се пополни оваа позиција.

Спортски директори

Клубот во моментов нема член на персоналот за да се пополни оваа позиција.

Лекари

Клубот во моментов нема член на персоналот за да се пополни оваа позиција.