Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1191 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

 Public account

ID: 3323
Словачка IV.9 (Позиција 6)
719 151 236
Кандидатура за национален тим - Откажи ја кандидатурата
Категорија по години: Под 17
Држава: Словачка Словачка
Повластени гласови: 0
Поддржете го овој менаџер
Рекламирај кандидат
Напиши презентација

Лого на тимот
Клубско знаменце
Генерален спонзор
Јачина на тимот
Shooting 15
Додавање 19
Скокови 14
Одбрана 11
Вкупно 15

2102

253.38

183/0

0

Pеклами


Public account
Тимски ИД 3323
Име на менаџерот Public account
Држава Словачка Словачка
Регион Bratislavský
Воспоставен 2014-06-26 (Сезона 0)
Лига Словачка IV.9 (Позиција 6)
Име на арената Public account (20000)
Вебстрана на тимот ---


Неодамна собрани знаменца

Најнови соопштенија за јавноста
Дрес на тимот
Патики
Медиумски спонзор