Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1280 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Фабрики

536 515 947
ППМ Продавница
Записник
Оваа функција е дел од PRO пакет!

Нареден натпревар
Baskettball Club Trenčín
Лигашки натпревар
28.10.2020 20:30:00

00
00
01
HRS
MIN
SEC

Експертско мислење
Цена во кредити: 10
Битен дел од секој клуб се неговите објекти. Секој од седумте типови на објекти имаат различна функција и секој објект има по 15 нивоа. Колку поголемо ниво е, поголем ќе биде придонесот кон клубот. За да го зголемите влијанието на објектите, можете да вработите членови во сите видови на објекти. Можете да најдете детални информации за секој објект во нашиот водич.
Ниво на одржување: 6 Ефикасност на центарот за одржување 0%
Дневни трошоци за оддржување на обиектот: 38 133

Центар за тренинг

Број на членови на персоналот: 0
       
Изгради
  

Центар за обновување

Број на членови на персоналот: 0
       
Изгради
  

Човечки ресурси и економски оддел

Број на членови на персоналот: 0
       
Изгради
  

Центар за одржување

Број на членови на персоналот: 0
       
Изгради
  

Образовен центар

Број на членови на персоналот: 0
       
Изгради
  

Спортска академија

Број на членови на персоналот: 0
       
Изгради
  

Медицински центар

Број на членови на персоналот: 0
       
Изгради