Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1283 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Пазарот на играчи

310 162 898
Држава: Статус: Цена: Возраст:  
Времетраење на кариерата: СрК: ВП: Искуство: Севкупна енергија: Договор (Денови): Дневна плата: Висина:
               
Sho Блк Дод Тех Брз Agr Ско
             
Q Sho Q Блк Q Дод Q Тех Q Брз Q Agr Q Ско
             
Повеќе опции Помалце опции


Преостанатото време додека играчите се приклучат на своите нови екипи:

Име ВозрастСкИ СрК ДК Sho Блк Дод Тех Брз Agr СкоИск ВП Hgt
Словачка Ľuboslav Horák
23:38:43 ()
Цена: 30 000
15 Нескаутиран 91 6/6 4071 3664 8383 5293 5299 3471 3495 0 331 187
Латвија Jēkabs Romāniņš
2020-11-30 00:20:04
Цена: 10 000
18 Нескаутиран 37 5/6 6937 7054 7533 6937 6830 6201 6405 0 477 181
Латвија Gatis Zobs
2020-11-30 00:20:04
Цена: 10 000
18 Нескаутиран 43 5/6 7050 6318 7542 7640 6509 6624 6339 0 478 184
Аргентина Celso Veliz
2020-11-30 01:08:52
Цена: 10 000
15 Нескаутиран 50 6/6 1742 1612 1949 2663 1632 1943 1933 0 132 176
САД Jasper Penney
2020-11-30 05:20:05
Цена: 200 000
15 Нескаутиран 77 5/6 5260 5883 4579 5283 6478 7364 7072 0 414 192
Естонија Allan Metsur
2020-11-30 05:20:23
Цена: 10 000
25 Нескаутиран 76 2/6 12275 10578 11774 10077 15799 5157 6085 49 712 202
Унгарија Zsolt Burján
2020-11-30 05:20:28
Цена: 10 000
23 Нескаутиран 75 4/6 2979 3788 5147 8164 9067 9942 11064 6 497 212
Босна и Херцеговина Jakov Bešo
2020-11-30 05:20:31
Цена: 200 000
22 Нескаутиран 70 3/6 20371 4873 11179 5677 6173 12260 12058 1 721 202
Полска Adrian Targiel
2020-11-30 05:20:40
Цена: 10 000
19 Нескаутиран 70 5/6 3882 3355 11989 12260 10759 5251 3563 0 506 191
Германија Bernd Schumacher
2020-11-30 05:20:42
Цена: 10 000
23 Нескаутиран 50 4/6 6769 6329 5914 6652 6524 10037 10950 19 529 210
Израел Gregory Shtein
2020-11-30 05:20:48
Цена: 10 000
22 Нескаутиран 64 4/6 9364 7035 6853 6849 7571 7843 8375 16 535 215
Латвија Gvido Radziņš
2020-11-30 05:20:50
Цена: 10 000
21 Нескаутиран 25 4/6 6120 6125 6003 5610 5818 6607 6632 0 428 192
Република Чешка Ctirad Lysý
2020-11-30 05:20:51
Цена: 10 000
20 Нескаутиран 31 5/6 6631 6327 7543 7440 6539 6408 6512 4 472 190
Германија Nils Marquardt
2020-11-30 05:20:53
Цена: 10 000
19 Нескаутиран 37 4/6 7173 5840 7577 6869 6876 5818 6226 3 460 191
Филипини Francisco Javier Aza
2020-11-30 07:00:00
UFA-II
54 Нескаутиран 38 0/6 136 146 161 149 158 138 128 34 7 200
Република Чешка Emanuel Buk
2020-11-30 07:00:00
UFA-II
43 Нескаутиран 77 0/6 173 6083 159 197 2082 11692 11699 178 315 206
Шпанија Luis Perdices
2020-11-30 07:00:00
UFA-II
41 Нескаутиран 78 0/6 183 188 8092 4976 4955 188 186 410 182 181
Кина Qu Xiaobo
2020-11-30 07:00:00
UFA-II
40 Нескаутиран 89 0/6 25795 19493 38576 38796 26699 9066 9067 129 1669 188
Република Чешка Karel Sobota
2020-11-30 07:00:00
UFA-II
40 Нескаутиран 74 0/6 8388 5881 5784 1246 3574 182 5893 146 304 211
Украина Mykhaylo Ivanenko
2020-11-30 07:00:00
UFA-II
40 Нескаутиран 88 0/6 5884 2568 9485 9480 9599 9494 9799 88 557 203
Словачка Martin Gedlička
2020-11-30 07:00:00
UFA-II
40 Нескаутиран 53 0/6 124 136 143 148 138 146 129 0 7 195
Србија Petar Sretković
2020-11-30 07:00:00
UFA-II
40 Нескаутиран 85 0/6 6369 8760 14166 11670 10799 11799 11695 124 747 200
Романија Adi Voinescu
2020-11-30 07:00:00
UFA-II
39 Нескаутиран 79 0/6 1799 3793 4764 3793 7958 1876 756 167 242 208
Грција Stavros Latousakis
2020-11-30 07:00:00
UFA-II
39 Нескаутиран 78 0/6 6680 5263 18090 13099 12881 4864 3261 137 636 189
Обединето Кралство Greg Wrack
2020-11-30 07:00:00
UFA-II
39 Нескаутиран 71 0/6 12482 17962 3364 12571 6940 28684 28682 177 1102 208
Швајцарија Michael Meile
2020-11-30 07:00:00
UFA-II
39 Нескаутиран 71 0/6 17882 17782 10464 7945 18968 25882 25875 114 1243 208
Швајцарија Wilfried Ganna
2020-11-30 07:00:00
UFA-II
39 Нескаутиран 71 0/6 162 12579 4872 5163 25975 35199 35198 102 1186 200
Словачка Marián Plučínský
2020-11-30 07:00:00
UFA-II
39 Нескаутиран 67 0/6 20987 3179 7275 7373 10172 20277 20274 136 890 197
Франција Frédéric Rivault Денови за наплата: 2 (Истегнување на абдоменот)
2020-11-30 07:00:00
UFA-II
38 Нескаутиран 76 0/6 26079 9275 33259 33293 26071 16169 16178 114 1598 196
Латвија Vidis Ceļvedis
2020-11-30 07:00:00
UFA-II
38 Нескаутиран 69 0/6 7952 19757 3879 9873 9755 27564 27469 102 1058 208
Белгија Bjorn Vanloo
2020-11-30 07:00:00
UFA-II
38 Нескаутиран 89 0/6 3169 5375 6889 6792 17090 34683 34591 102 1080 206
Шведска Wiggo Klasson
2020-11-30 07:00:00
UFA-II
38 Нескаутиран 73 0/6 18688 10375 26980 17673 17676 2692 2678 93 962 181
Шведска Hjalmar Backlund
2020-11-30 07:00:00
UFA-II
38 Нескаутиран 70 0/6 7473 3456 166 2469 14079 20792 19457 104 674 213
Хрватска Ljubomir Bizjak
2020-11-30 07:00:00
UFA-II
38 Нескаутиран 91 0/6 10088 22678 5958 17684 16654 44685 44276 159 1615 209
Кинески Тајпеј Joey Hennessy
2020-11-30 07:00:00
UFA-II
38 Нескаутиран 83 0/6 11397 9183 5051 15166 11374 18395 18272 126 883 211
Шпанија Dionisio Godán
2020-11-30 07:00:00
UFA-II
38 Нескаутиран 77 0/6 8464 16199 4555 15160 15276 27186 27175 145 1135 212
САД Ted Stephenson
2020-11-30 07:00:00
UFA-II
38 Нескаутиран 89 0/6 25088 20176 192 7275 4662 18083 35978 144 1109 206
Република Чешка Erik Vegricht
2020-11-30 07:00:00
UFA-II
37 Нескаутиран 84 0/6 18481 16677 23286 24183 23159 23980 25272 152 1545 197
Полска Grzegorz Wolak
2020-11-30 07:00:00
UFA-II
37 Нескаутиран 97 0/6 14591 15994 8357 10560 9284 38082 39297 111 1356 211
САД Quincy Herrmann
2020-11-30 07:00:00
UFA-II
37 Нескаутиран 97 0/6 7650 13186 7666 8197 11680 28480 27996 135 1043 214
Република Чешка Robert Talpa
2020-11-30 07:00:00
UFA-II
37 Нескаутиран 65 0/6 7286 24949 5374 18378 18770 41176 41287 126 1567 207
Словачка Ivan Pietor
2020-11-30 07:00:00
UFA-II
37 Нескаутиран 73 0/6 194 18564 160 1673 5859 23477 23599 86 730 208
Италија Sergio Zanini
2020-11-30 07:00:00
UFA-II
37 Нескаутиран 80 0/6 12095 12699 18984 19293 17371 7557 6384 155 938 192
Латвија Nigmants Lacgalvis
2020-11-30 07:00:00
UFA-II
37 Нескаутиран 67 0/6 12579 11982 12451 12054 12268 15392 13499 80 897 199
Латвија Augusts Holšteins
2020-11-30 07:00:00
UFA-II
37 Нескаутиран 77 0/6 7072 10367 13997 13999 13960 13881 13979 78 867 194
Унгарија Jeromos Pócsi
2020-11-30 07:00:00
UFA-II
37 Нескаутиран 66 0/6 9669 21773 11687 12780 12772 27793 28686 148 1246 207
Бразил Adalberto Nascimento
2020-11-30 07:00:00
UFA-II
37 Нескаутиран 72 0/6 26699 14063 42784 30189 30868 8074 8085 100 1602 179
Русија Vladimir Ulitkin
2020-11-30 07:00:00
UFA-II
37 Нескаутиран 67 0/6 21880 24285 33399 31575 32391 12876 12864 144 1687 197
Хрватска Davor Klarić
2020-11-30 07:00:00
UFA-II
36 Нескаутиран 68 0/6 18757 9673 47386 29678 29882 6869 6362 78 1481 187
Словачка Ivan Magát
2020-11-30 07:00:00
UFA-II
36 Нескаутиран 78 0/6 21762 26585 48388 38686 38679 9755 9884 137 1932 190
Име ВозрастСкИ СрК ДК Sho Блк Дод Тех Брз Agr СкоИск ВП Hgt