Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1191 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Избори - Словачка

719 151 236
Службена PPM страница на Фејсбук
Стиснете Лајк на нашата Фејсбук страница и добијте ги најновите новости пред сите останати.
Записник
Оваа функција е дел од PRO пакет!

Сезона: - Држава: - Рунда:
Тука можете да пријавите кандидатура за Генерален менаџер на било кој Национален тим.Исто така можете да гласате за Генерален менаџер на Националниот тим во вашата земја.За да бидете кандидат мора да имате менаџерско искуство најмалку 51.Има две рунди на изборите. 10 менаџери со најголем број на повластени гласови одат во вториот круг од изборите.

Кандидатите за позицијата на генерален менаџер на националниот тим

morom - Словачка Moroms Ladies - Словачка I.1
Привилегирани гласови: 11
Caute, tuto sezonu prechadza repre dlho ocakavanou vymenou strazi za mladsich. Rad by som ju dokoncil buducu sezonu :).
Napriek chybajucej zohratosti verim v dobry vysledok.
... Читање на презентацијата

 

peterkovar - Словачка B.B.C. APOS KÚTY - Словачка IV.17
Привилегирани гласови: 2
Poprosím o hlasy.Ďakujem.
... Читање на презентацијата