Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1280 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Финансии

536 515 947
Добиј бесплатни кредити!
Записник
Оваа функција е дел од PRO пакет!

Нареден натпревар
Baskettball Club Trenčín
Лигашки натпревар
28.10.2020 20:30:00

00
00
01
HRS
MIN
SEC

Експертско мислење
Цена во кредити: 10
This section will provide you with an overview of your team's finances. You can see here a detailed analysis of the club's revenues and expenses. Since economy is the basis of operation of every club, it is necessary to check this page regularly and carefully plan the revenues and expenses.


ПриходиДенесВчераНеделаСезонаВкупно
Продажба на билети0000736 074 650
Генерален спонзор2 900 80902 900 8092 900 809752 128 884
Медиумски спонзор2 774 21802 774 2182 774 218392 064 648
Продажба на сувенири0000115 582 962
Закуп на ВИП ложа528 2170528 217528 21780 318 177
Продажба на играч000020 000
Продажба на персонал00000
Парична награда за рангирање0000106 014 614
Парични награди за статистика000026 256 940
Други000016 358 946 638
Вкупно6 203 24406 203 2446 203 24418 567 407 513

ТрошоциДенесВчераНеделаСезонаВкупно
Плати на играчите727 282727 2822 178 6552 178 655985 798 103
Плати на персоналот0000208 104
Одржување на објекти38 13338 133114 399114 399803 650 107
Одржување на арената1 622 7641 622 7644 868 2924 868 2921 882 542 670
Изградба00009 122 572 500
Купување на играчи00000
Купување на персонал00000
Напредок во исплатата на кредитот000027 589 640
Парични казни00000
Надоместоци00000
Други5 672 8005 672 80016 957 30516 957 3055 208 530 442
Вкупно8 060 9798 060 97924 118 65124 118 65118 030 891 566

Добивка/Загуба -1 857 735-8 060 979-17 915 407-17 915 407536 515 947