Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1280 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Следени играчи

536 515 947
Добиј бесплатни кредити!
Записник
Оваа функција е дел од PRO пакет!

Нареден натпревар
Baskettball Club Trenčín
Лигашки натпревар
28.10.2020 20:30:00

00
00
01
HRS
MIN
SEC

Експертско мислење
Цена во кредити: 10
Оваа функција е дел од PRO пакет!      

Следени играчи или членови од штабот

Доколку сакате да следите некој вработен за кој што ти заинтересиран, или играч, во чии споспобности си заинтересиран, можеш да ги додадеш во листата за следење преку неговиот профил. Можеш да ги најдеш сите следени играчи на страната за Скаутирање, во секцијата следени играчи. Вработените кои се следени се наоѓаат на истата страна, во секцијата Следени вработени.