Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1280 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Извидување

536 515 947
Добиј бесплатни кредити!
Записник
Оваа функција е дел од PRO пакет!

Нареден натпревар
Baskettball Club Trenčín
Лигашки натпревар
28.10.2020 20:30:00

00
00
01
HRS
MIN
SEC

Експертско мислење
Цена во кредити: 10
Ако сакате да ги видите точните вредности и квалитетот на атрибутите на вашите играчи или членови на персоналот, треба да ги скаутирате. Можете да изберете играчи или членови на персоналот за скаутирање од нивните лични профили. Брзината на скаутирањето е под влијание на нивото на одделот за човечки ресурси и економија и квалитетот на вашите менаџери. Ако отстраните некој од листата на чекање за скаутирање пред неговато скаутирање да биде завршено ќе мора да го скаутирате од почетокот следниот пат. Ако само го движите надолу во редот, вашиот напредокот во скаутирањето ќе биде зачуван.
Ниво на одделот за човечки ресурси и економија
6
Ефикасност на скаутирањето
0%
Напредувањето на скутирањето на ден
24%

Листа за скаутирање

Нема луѓе во листата за скаутирање!