Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1191 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Пазар на персонал

719 151 236
Држава: Вид: Цена: Возраст:  
Договор (Денови): Дневна плата: СрК: ВП: Атрибут 1: Атрибут 2: Q Атрибут 1: Q Атрибут 2:
               Преостанатото време додека членовите на персоналот се приклучат на своите нови екипи:

Име Цена Возраст ВидСчП СрК Атрибут 1 Атрибут 2 ВП
Бразил Wilson Alvernaz
23:46:14 ()
10 000 53 Спортски директор Нескаутиран 63 1934 4486 63
Унгарија Dániel Kelemen
2020-03-29 06:50:14
10 000 59 Лекар Нескаутиран 57 7968 3054 109
Унгарија Leó Szerencsi
2020-03-29 06:50:25
10 000 55 Лекар Нескаутиран 34 1824 6752 85
Романија Laur-Marius Talpeş
2020-03-29 08:08:30
30 000 59 Лекар Нескаутиран 83 10085 10069 200
Латвија Žanis Polis
2020-03-29 08:27:41
15 000 57 Физиотерапевт Нескаутиран 74 5392 1765 70
Бугарија Denislav Zarev
2020-03-29 08:51:12
10 000 60 Лекар Нескаутиран 82 10090 8761 187
Унгарија Ákos Juszt
2020-03-29 11:18:32
10 000 52 Физиотерапевт Нескаутиран 58 2337 2379 46
Унгарија Albin Gergely
2020-03-29 11:19:14
10 000 55 Лектор Нескаутиран 56 4345 4364 86
Унгарија Attila Mécs
2020-03-29 11:20:39
10 000 53 Лекар Нескаутиран 31 2334 2439 47
Латвија Jurģis Seisums
2020-03-29 11:37:05
11 111 55 Физиотерапевт Нескаутиран 57 4682 1138 57
Естонија Riho Sokmann
2020-03-29 11:59:11
10 000 52 Тренер Нескаутиран 62 2053 2173 41
Словачка Móric Hrehor
2020-03-29 12:02:43
10 000 51 Лекар Нескаутиран 71 1073 1059 20
Белгија Fernand Roelant
2020-03-29 13:09:09
20 000 58 Mенаџер Нескаутиран 57 7845 9060 168
Шпанија Diego Ascorbe
2020-03-29 14:04:40
1 000 000 56 Физиотерапевт Нескаутиран 62 9670 1544 111
Шпанија Julio Logroño
2020-03-29 14:10:21
1 000 000 55 Чувар на салата Нескаутиран 69 2145 7583 96
Аргентина Ángel Lindon
2020-03-29 15:12:46
10 000 56 Физиотерапевт Нескаутиран 73 6079 2876 88
Аргентина Emanuel Carbone
2020-03-29 15:15:28
10 000 57 Спортски директор Нескаутиран 71 2762 8388 110
Словачка Róbert Marusin
2020-03-29 16:00:39
10 000 56 Mенаџер Нескаутиран 72 2770 10061 127
Шведска Victor Falk
2020-03-29 16:15:33
10 000 59 Тренер Нескаутиран 74 7547 8191 156
Унгарија Attila Fazekas
2020-03-29 16:16:09
10 000 57 Физиотерапевт Нескаутиран 89 5784 7093 127
Унгарија Zoltán Zátony
2020-03-29 16:16:47
10 000 56 Mенаџер Нескаутиран 61 3735 10078 137
Унгарија Ferenc Dankó
2020-03-29 16:17:57
10 000 51 Физиотерапевт Нескаутиран 60 3338 3382 66
Обединето Кралство Declan Easton
2020-03-29 16:53:04
10 000 60 Тренер Нескаутиран 87 6579 9091 155
Ирска Luke Kilroy
2020-03-29 17:33:19
10 000 59 Лектор Нескаутиран 78 9768 7070 167
Италија Edoardo Fantoni
2020-03-29 18:25:45
10 000 56 Физиотерапевт Нескаутиран 67 3254 4970 81
Италија Gabriele Gardin
2020-03-29 18:26:16
150 000 55 Спортски директор Нескаутиран 51 7960 3844 117
Колумбија David Leonardo Garav...
2020-03-29 18:31:19
20 000 55 Чувар на салата Нескаутиран 73 3380 3257 65
Шпанија Francisco Aguirre
2020-03-29 19:00:20
10 000 60 Физиотерапевт Нескаутиран 76 10077 10062 200
Хрватска Pero Plantak
2020-03-29 19:30:16
10 000 56 Лектор Нескаутиран 57 4869 2854 76
Шпанија Jorge Aragón
2020-03-29 19:45:39
10 000 53 Mенаџер Нескаутиран 54 1971 1637 35
Португалија Vítor Pinto
2020-03-29 20:00:02
347 288 58 Спортски директор Нескаутиран 77 10095 10058 200
Португалија Germano Fonseca
2020-03-29 20:00:14
1 157 625 58 Физиотерапевт Нескаутиран 73 10058 10091 200
Португалија Gilberto Azevedo
2020-03-29 20:00:22
140 000 50 Физиотерапевт Нескаутиран 59 4154 4058 81
Португалија Leandro Rosário
2020-03-29 20:00:41
100 000 58 Лектор Нескаутиран 79 10071 10068 200
Португалија Rogério Rocha
2020-03-29 20:00:48
150 000 56 Чувар на салата Нескаутиран 65 5857 5760 115
Португалија Vidal Fagundes
2020-03-29 20:00:49
268 019 56 Чувар на салата Нескаутиран 73 7558 7578 150
Германија Sandro Schneider
2020-03-29 20:10:57
60 000 59 Чувар на салата Нескаутиран 75 7684 7566 151
Германија Rouven Blömer
2020-03-29 20:25:22
200 000 56 Тренер Нескаутиран 65 10070 10051 200
Грција Agathoklis Petrakos
2020-03-29 20:36:40
10 000 59 Лектор Нескаутиран 67 8567 9669 181
Италија Adelmio Bianchi
2020-03-29 20:37:02
10 000 51 Спортски директор Нескаутиран 63 2838 4191 69
Унгарија János Bartos
2020-03-29 20:59:29
10 101 57 Лекар Нескаутиран 45 5345 3447 87
Шпанија Miguel Llantada
2020-03-29 21:00:05
10 000 51 Чувар на салата Нескаутиран 58 2763 3252 59
Шпанија Francisco Valoy
2020-03-29 21:00:09
20 000 55 Лекар Нескаутиран 97 4489 4393 87
Шпанија Gorka Casaus
2020-03-29 21:00:51
20 000 52 Лекар Нескаутиран 67 3968 3954 78
Шпанија Guillermo Díaz
2020-03-29 21:00:59
10 000 53 Mенаџер Нескаутиран 65 5662 5767 113
Унгарија János Tót
2020-03-29 21:23:38
10 101 57 Спортски директор Нескаутиран 48 3755 5141 88
Србија Nikola Borić
2020-03-29 21:32:20
8 900 000 59 Тренер Нескаутиран 65 10084 10067 200
Белорусија Siaržuk Kvasaviec
2020-03-29 22:00:24
222 222 57 Тренер Нескаутиран 77 10080 5065 150
Полска Kazimierz Wójcik
2020-03-29 22:01:12
22 222 55 Mенаџер Нескаутиран 80 1487 8060 94
Полска Rudolf Chorągiewicz
2020-03-29 22:01:39
11 111 60 Спортски директор Нескаутиран 57 1849 9853 116
Име Цена Возраст ВидСчП СрК Атрибут 1 Атрибут 2 ВП