Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1280 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на државата: Словачка

536 515 947
ППМ Продавница
Записник
Оваа функција е дел од PRO пакет!

Нареден натпревар
Baskettball Club Trenčín
Лигашки натпревар
28.10.2020 20:30:00

00
00
01
HRS
MIN
SEC

Експертско мислење
Цена во кредити: 10
Изаберете земја:
Основна информација
Име Словачка
Главниот град Bratislava
Население 5 379 455
Површина 49 035 km2
18 933 sq mi

Статистика на држава
Број на менаџери 92 293 (+0)
Кошаркарски тимови 364 (+0)
Национален тим - Словачка
Дома - Гости
Дрес на тимот
Сениор
Селектор morom
Помошник Нема асистент
Под 19
Селектор Сопственик на ПРО пакет Словачка palo05
Помошник Нема асистент
Под 17
Селектор senyaan
Помошник Sandro Alex