Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1191 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Информација за лигата: IV.9 (Словачка)

719 151 236
Држава: Лига:

Лига инфо
Активни менаџери 10
Менаџери со забрана 0
Блокирани менаџери 0
Тимови без менаџер 6
PRO менаџери 0
Тимови со свои знаменца 1
Просечен севкупен тимски рејтинг 277.70
Промоција во лигата Словачка III.9
Испаѓање во лигите Словачка V.9, Словачка V.36