Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1191 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Драфт

719 151 236

Денови до пристигнување на драфтирани играчи: 2

Следен драфт: 2020-05-02 19:00:00

Рунда:

Поз Тим Име
1 Stanislav Harahuz
2 Oto Ondreas
3 Marián Lapišak
4 Dávid Murský
5 Radomír Tellerik
6 Blažej Lucza
7 Radoslav Fuka
8 Víťazoslav Gál
9 Vasil Laub
10 Adam Máčik
11 Tomáš Agner
12 Bohuš Maruna
13 Róbert Mrocek
14 Hugo Nepilý
15 Izidor Majdiak
16 Milan Mihalač

Играчи:

Поз Име СкИ Hgt ДК Вид Pot Акција
Krištof Madaras
Нескаутиран играч 173 5/6 PF D
Kornel Korpáš
Нескаутиран играч 185 5/6 C D
Radoslav Sakala
Нескаутиран играч 165 5/6 PG C
Filip Petrovčin
Нескаутиран играч 175 6/6 PG B
Branislav Divinec
Нескаутиран играч 175 5/6 SG D
Dušan Didič
Нескаутиран играч 186 6/6 SG C
Vlastimil Kaliarik
Нескаутиран играч 190 5/6 SF D
Nikolaj Marti
Нескаутиран играч 192 5/6 SF D
Martin Frčka
Нескаутиран играч 181 6/6 C D
Michal Ondrišek
Нескаутиран играч 183 6/6 PF C
Tomáš Dzian
Нескаутиран играч 160 5/6 PG D
Michal Ihasz
Нескаутиран играч 185 6/6 C D
Patrik Rečný
Нескаутиран играч 181 5/6 C D
Florián Miškerník
Нескаутиран играч 163 5/6 PG C
Milan Berndt
Нескаутиран играч 187 5/6 PF D
Ľubomír Gumulka
Нескаутиран играч 172 6/6 SG D
Ľuboš Gregor
Нескаутиран играч 178 5/6 SG D
Pavol Čepižák
Нескаутиран играч 164 6/6 SF D
Tomáš Sirka
Нескаутиран играч 185 5/6 PF D
Bohumír Monath
Нескаутиран играч 189 5/6 PF D
Adrián Hond
Нескаутиран играч 197 6/6 PF B
Florián Slučik
Нескаутиран играч 197 6/6 C D
Vladimír Hlobeň
Нескаутиран играч 191 5/6 PF D
Daniel Pešádik
Нескаутиран играч 196 6/6 PF D
Tomáš Drschman
Нескаутиран играч 178 5/6 SF D
Pavol Gaier
Нескаутиран играч 169 6/6 PG D
Miroslav Sabolčák
Нескаутиран играч 195 5/6 C B
Samuel Pivarč
Нескаутиран играч 175 5/6 SG D
Martin Havrišák
Нескаутиран играч 184 5/6 C B
Ján Hostovečka
Нескаутиран играч 182 5/6 PF D
Oliver Galamboš
Нескаутиран играч 170 6/6 SG D
Ivan Panica
Нескаутиран играч 164 6/6 C D
Erik Haščák
Нескаутиран играч 170 6/6 PG C
Andrej Lohyňa
Нескаутиран играч 179 6/6 PF D
Richard Spalek
Нескаутиран играч 191 5/6 C D
Michal Majera
Нескаутиран играч 164 5/6 SG D
Ján Ilko
Нескаутиран играч 172 6/6 SG C
Jarolím Paľou
Нескаутиран играч 175 6/6 PG D
Eliáš Čišecký
Нескаутиран играч 183 5/6 C C
Radoslav Bodnár
Нескаутиран играч 188 6/6 PF D
Jozef Hatiar
Нескаутиран играч 165 6/6 PG D
Vladimír Lengel
Нескаутиран играч 161 5/6 PG C
Ivan Onufrák
Нескаутиран играч 160 6/6 SF D
Miroslav Chrapko
Нескаутиран играч 187 5/6 SF C
Eugen Perdek
Нескаутиран играч 172 6/6 PG D
Michal Rick
Нескаутиран играч 198 5/6 C D
Radoslav Mozolik
Нескаутиран играч 181 6/6 SF D
Gejza Nemečkay
Нескаутиран играч 185 6/6 C D
Branislav Filo
Нескаутиран играч 164 6/6 SF D
Ladislav Helpen
Нескаутиран играч 174 5/6 PG D
Igor Chlebo
Нескаутиран играч 172 6/6 C C
Jakub Gatial
Нескаутиран играч 184 5/6 C D
Bystrík Egly
Нескаутиран играч 182 5/6 SG D
Peter Hvizda
Нескаутиран играч 183 5/6 PF B
Edmund Robota
Нескаутиран играч 195 6/6 PF D
Ctibor Machalik
Нескаутиран играч 169 6/6 PF D
Adam Maholany
Нескаутиран играч 190 6/6 C B
Iľja Orolín
Нескаутиран играч 188 6/6 C D
Mário Skuherský
Нескаутиран играч 190 5/6 C D
Hugo Šedivý
Нескаутиран играч 172 5/6 PF D
Aleš Lučan
Нескаутиран играч 174 6/6 SG D
Samuel Lehmden
Нескаутиран играч 168 6/6 PG D
Ľubomír Prośuch
Нескаутиран играч 171 6/6 PF D
Michal Lisakovský
Нескаутиран играч 179 5/6 C B
Marcel Dojčán
Нескаутиран играч 195 5/6 SF D
Pankrác Horenský
Нескаутиран играч 161 6/6 PG BРазговор