Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1280 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Предизвици

536 515 947
Добиј бесплатни кредити!
Записник
Оваа функција е дел од PRO пакет!

Нареден натпревар
Baskettball Club Trenčín
Лигашки натпревар
28.10.2020 20:30:00

00
00
01
HRS
MIN
SEC

Експертско мислење
Цена во кредити: 10
You can challenge an opponent to a friendly game via his/her calendar. The days which you can use to challenge the team to a friendly match are marked with an icon of green basketball players. This icon indicates, that neither you, nor your opponent have a game scheduled for this day, and you can play each other. It is important to note that you cannot send a challenge for the current day. If you want to cancel a friendly match, you must do so at least two days before the game.

Примени предизвици

нема примени предизвици

Испратени предизвици

нема испратени предизвици