Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1191 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Играчи

719 151 236
Добиј бесплатни кредити!
Записник
Оваа функција е дел од PRO пакет!

# Име Фун СкИ Возраст Hgt СрК ДК Ене Популарност ВП
0 Словачка Pavol Berta Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 47 191 30 0/6 100/100 1 7
0 Словачка Tichomír Sovič Играчот не е дел од ниту еден национален тим 03.04.2020 04:00:00 - 125:17:51 Нескаутиран 48 183 62 0/6 100/100 1 7
0 Словачка Radoslav Ligárt Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 47 204 52 0/6 100/100 1 7
0 Словачка Martin Ivasuk Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 47 199 57 0/6 100/100 3 7
0 Словачка Medard Kočiš Играчот не е дел од ниту еден национален тим 04.04.2020 04:00:00 - 149:17:51 Нескаутиран 48 203 20 0/6 100/100 1 7
0 Словачка Radoslav Vnadal Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 44 194 41 0/6 100/100 1 7
0 Словачка Blažej Sidlár Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 44 204 43 0/6 100/100 1 7
0 Словачка Karol Bejdik Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 44 178 19 0/6 100/100 1 7
0 Словачка Filip Hrušč Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 44 187 79 0/6 100/100 1 7
0 Словачка Oleg Laca Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 44 186 78 0/6 100/100 1 7
0 Словачка František Remiar Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 43 211 74 0/6 100/100 1 7
0 Словачка Pavol Adamčiak Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 42 212 84 0/6 100/100 1 7
0 Словачка Filip Muškát Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 42 189 70 0/6 100/100 4 81
0 Словачка Bernard Boroš Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 42 200 34 0/6 100/100 1 7
0 Словачка Medard Malenký Играчот не е дел од ниту еден национален тим 02.04.2020 07:00:00 - 104:17:51 Нескаутиран 42 216 57 0/6 100/100 1 40
0 Словачка Valér Halža Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 41 210 66 0/6 100/100 2 7
0 Словачка Richard Hornischer Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 41 205 62 0/6 100/100 2 129
0 Словачка Kristián Hrádela Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 41 211 59 0/6 100/100 1 7
0 Словачка Cyprián Majeský Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 41 208 49 0/6 100/100 1 7
0 Словачка Zlatko Cirok Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 41 180 22 0/6 100/100 1 10
0 Словачка Arpád Rosíval Играчот не е дел од ниту еден национален тим 04.04.2020 04:00:00 - 149:17:51 Нескаутиран 41 204 72 0/6 100/100 1 7
0 Словачка Lukáš Pnacek Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 41 187 36 0/6 100/100 1 51
0 Словачка Belo Turanovič Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 41 197 50 0/6 100/100 1 17
0 Словачка Stanislav Čunčík Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 41 180 71 0/6 100/100 1 29
0 Словачка František Božoň Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 41 184 58 0/6 100/100 1 11
0 Словачка Blažej Nosický Играчот не е дел од ниту еден национален тим 01.04.2020 07:00:00 - 80:17:51 Нескаутиран 40 201 64 0/6 100/100 1 208
0 Словачка Bonifác Caletka Играчот не е дел од ниту еден национален тим 29.03.2020 08:00:00 - 9:17:51 Нескаутиран 39 185 59 0/6 100/100 1 156
0 Словачка Radovan Himper Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 39 208 61 0/6 100/100 1 148
0 Словачка Marek Hambálek Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 39 200 71 0/6 100/100 1 7
0 Словачка Milan Čaradský Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 26 198 60 2/6 42/42 5 582
0 Словачка Adam Makarský Играчот не е дел од ниту еден национален тим 02.04.2020 07:00:00 - 104:17:51 Нескаутиран 39 195 42 0/6 100/100 1 49
0 Словачка Ondrej Hama Играчот не е дел од ниту еден национален тим 01.04.2020 04:00:00 - 77:17:51 Нескаутиран 39 214 42 0/6 100/100 1 37
0 Словачка Miloslav Frank Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 39 189 33 0/6 100/100 1 7
0 Словачка Boleslav Gembala Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 39 198 46 0/6 100/100 1 15
0 Словачка Jaromír Čistoň Играчот не е дел од ниту еден национален тим 02.04.2020 04:00:00 - 101:17:51 Нескаутиран 39 202 48 0/6 100/100 1 142
0 Словачка Milan Sýkora Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 38 201 56 0/6 100/100 1 173
0 Словачка Jakub Mydlík Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 39 184 78 0/6 100/100 4 182
0 Словачка František Liko Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 38 194 44 0/6 100/100 1 144
0 Словачка Ján Salai Играчот не е дел од ниту еден национален тим 29.03.2020 08:00:00 - 9:17:51 Нескаутиран 38 190 64 0/6 100/100 1 189
0 Словачка Pravoslav Mižer Играчот не е дел од ниту еден национален тим 29.03.2020 05:00:00 - 6:17:51 Нескаутиран 36 187 62 0/6 100/100 1 123
0 Словачка Jaroslav Chochrun Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 36 189 44 0/6 100/100 1 7
0 Словачка Branislav Gelley Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 38 198 28 0/6 100/100 1 18
0 Словачка Tichomír Ferenčík Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 37 194 70 0/6 100/100 1 26
0 Словачка Jaroslav Gajdošík Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 38 189 67 0/6 100/100 3 306
0 Словачка Andrej Lelič Играчот не е дел од ниту еден национален тим 04.04.2020 07:00:00 - 152:17:51 Нескаутиран 38 178 56 0/6 100/100 1 148
0 Словачка Dávid Hatraš Играчот не е дел од ниту еден национален тим 29.03.2020 08:00:00 - 9:17:51 Нескаутиран 38 193 79 0/6 100/100 1 254
0 Словачка Jaroslav Zumravý Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 37 180 27 0/6 100/100 1 138
0 Словачка Aleš Hosek Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 37 206 34 0/6 100/100 1 56
0 Словачка Zdenko Skuherský Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 37 195 44 0/6 100/100 1 160
0 Словачка Žigmund Minich Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 37 208 65 0/6 100/100 1 88
0 Словачка Lukáš Kupec Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 37 207 49 0/6 100/100 1 7
0 Словачка Florián Rozenberg Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 36 205 65 0/6 100/100 1 185
0 Словачка Marián Polena Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 16 183 27 5/6 100/100 1 160
0 Словачка Martin Gedlička Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 36 195 37 0/6 100/100 1 31
0 Словачка Jaroslav Lušťoň Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 36 208 27 0/6 100/100 1 7
0 Словачка Ladislav Mosný Играчот не е дел од ниту еден национален тим 29.03.2020 05:00:00 - 6:17:51 Нескаутиран 35 213 53 0/6 100/100 1 8
0 Словачка Juraj Plaček Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 31 193 54 1/6 100/100 1 410
0 Словачка Marek Semeňák Играчот не е дел од ниту еден национален тим 02.04.2020 07:00:00 - 104:17:51 Нескаутиран 35 202 64 0/6 100/100 1 13
0 Словачка Ivan Makkoš Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 33 203 43 0/6 100/100 1 228
0 Словачка Martin Tesár Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 35 196 52 0/6 100/100 1 259
0 Словачка Ivan Remáč Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 32 181 69 0/6 100/100 1 251
0 Словачка Imrich Piger Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 34 184 75 1/6 100/100 1 325
0 Словачка Ladislav Cigánik Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 31 178 66 1/6 100/100 1 368
0 Словачка Oliver Hlaváč Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 34 207 65 0/6 100/100 1 119
0 Словачка Kamil Šramka Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 30 207 66 2/6 57/57 6 570
0 Словачка Beňadik Kontúr Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 33 208 68 1/6 100/100 1 419
0 Словачка Jaroslav Brychta Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 33 196 43 0/6 100/100 1 35
0 Словачка Valér Grosman Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 33 186 36 1/6 100/100 1 236
0 Словачка Iľja Gschwandtner Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 31 200 77 0/6 78/78 3 472
0 Словачка Tomáš Neománi Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 33 190 71 0/6 100/100 1 346
0 Словачка Tomáš Porubčanský Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 32 190 38 0/6 100/100 1 194
0 Словачка Ivan Bejšák Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 32 189 58 0/6 100/100 1 257
0 Словачка Miroslav Gedlička Играчот не е дел од ниту еден национален тим 01.04.2020 07:00:00 - 80:17:51 Нескаутиран 32 196 32 1/6 100/100 1 250
0 Словачка Henrich Andredes Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 32 209 47 1/6 100/100 1 360
0 Словачка Andrej Bakaljar Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 32 189 35 0/6 100/100 1 193
0 Словачка Igor Marček Играчот не е дел од ниту еден национален тим 02.04.2020 04:00:00 - 101:17:51 Нескаутиран 32 188 32 1/6 100/100 1 256
0 Словачка Patrik Paulis Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 32 194 68 0/6 100/100 1 295
0 Словачка Metod Mádel Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 28 211 35 2/6 100/100 1 290
0 Словачка Rudolf Helembay Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 27 186 59 1/6 100/100 1 436
0 Словачка Ondrej Petrjánoš Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 31 183 54 1/6 100/100 1 322
0 Словачка Vladislav Podvojský Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 21 210 31 3/6 100/100 1 293
0 Словачка Matúš Morbacher Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 31 183 42 1/6 100/100 1 322
0 Словачка Kristián Hroch Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 27 200 71 2/6 89/89 2 553
0 Словачка Ondrej Fric Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 31 204 34 1/6 100/100 1 264
0 Словачка Pavol Riečan Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 30 196 65 1/6 100/100 1 425
0 Словачка Matúš Faško Играчот не е дел од ниту еден национален тим 04.04.2020 04:00:00 - 149:17:51 Нескаутиран 29 207 66 1/6 100/100 1 416
0 Словачка Bystrík Lalkovič Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 29 196 40 1/6 100/100 1 349
0 Словачка František Mincák Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 29 199 33 1/6 100/100 1 229
0 Словачка Iľja Darula Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 29 213 50 2/6 100/100 1 380
0 Словачка Daniel Chromek Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 29 201 32 0/6 100/100 1 201
0 Словачка Radomír Hičák Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 29 201 41 2/6 100/100 1 220
0 Словачка Peter Gabaš Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 22 193 52 4/6 100/100 1 209
0 Словачка Radovan Hradický Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 21 202 55 5/6 100/100 1 237
0 Словачка Henrich Jacko Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 29 185 43 2/6 100/100 1 351
0 Словачка Rudolf Pospíšilík Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 26 204 59 2/6 51/51 2 440
0 Словачка Ján Oremus Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 29 189 57 2/6 100/100 1 349
0 Словачка Ladislav Hodbod Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 28 200 38 1/6 100/100 1 259
0 Словачка Bohuš Gellner Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 26 192 61 2/6 86/86 2 513
0 Словачка Samuel Struhár Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 27 204 53 2/6 100/100 1 397
0 Словачка Peter Polcer Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 27 191 34 1/6 100/100 1 285
0 Словачка Timotej Muľár Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 21 216 48 4/6 100/100 1 219
0 Словачка Alexander Bucher Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 27 206 24 2/6 100/100 1 278
0 Словачка Adrián Peregrín Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 27 191 35 2/6 100/100 1 302
0 Словачка Svätopluk Kočiš Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 27 198 26 3/6 100/100 1 377
0 Словачка Kristián Maslík Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 18 203 40 5/6 100/100 1 218
0 Словачка Andrej Tátoš Играчот не е дел од ниту еден национален тим 01.04.2020 07:00:00 - 80:17:51 Нескаутиран 26 204 48 2/6 100/100 1 471
0 Словачка Juraj Lupa Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 26 184 66 2/6 40/40 2 497
0 Словачка Tomáš Timan Играчот не е дел од ниту еден национален тим 02.04.2020 04:00:00 - 101:17:51 Нескаутиран 26 197 52 3/6 100/100 1 450
0 Словачка Michal Liga Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 25 193 33 2/6 100/100 1 302
0 Словачка Radoslav Detský Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 25 209 14 2/6 100/100 1 278
0 Словачка Milan Blaščík Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 19 186 60 4/6 100/100 1 239
0 Словачка Rastislav Chaben Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 24 192 70 2/6 41/41 3 548
0 Словачка Ladislav Pavúk Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 24 201 56 2/6 100/100 1 473
0 Словачка Ľuboš Renisch Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 24 185 86 2/6 98/98 1 522
0 Словачка Adolf Ožvoldík Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 24 206 24 4/6 100/100 1 327
0 Словачка Juraj Pampurík Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 23 205 45 3/6 100/100 1 175
0 Словачка Pavel Částečka Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 23 194 28 4/6 100/100 1 186
0 Словачка Dušan Ošlejšek Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 23 198 46 4/6 100/100 1 197
0 Словачка Radoslav Plenta Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 23 206 11 3/6 100/100 1 148
0 Словачка Dobroslav Zliechovec Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 23 190 40 3/6 100/100 1 208
0 Словачка Ladislav Púchy Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 21 190 47 5/6 100/100 1 219
0 Словачка Henrich Jakubec Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 22 197 29 4/6 100/100 1 157
0 Словачка Bohuš Milcak Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 22 185 44 4/6 100/100 1 173
0 Словачка Michal Bahorec Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 22 185 29 4/6 100/100 1 152
0 Словачка Michal Hrachovský Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 22 194 25 4/6 100/100 1 159
0 Словачка Ignác Fóba Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 21 201 55 4/6 100/100 1 242
0 Словачка Róbert Choura Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 21 198 72 4/6 100/100 1 269
0 Словачка Eliáš Remiš Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 21 196 46 4/6 100/100 1 198
0 Словачка Tomáš Resler Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 21 207 85 3/6 100/100 1 278
0 Словачка Martin Fixel Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 20 206 36 4/6 100/100 1 196
0 Словачка Tomáš Pytlík Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 20 183 55 4/6 100/100 1 249
0 Словачка Dalibor Kuzár Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 20 191 37 4/6 100/100 1 184
0 Словачка Boleslav Golecký Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 20 179 76 4/6 100/100 1 241
0 Словачка Miroslav Kaplán Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 20 180 63 4/6 100/100 1 233
0 Словачка Peter Marman Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 20 200 50 4/6 100/100 1 193
0 Словачка Jaroslav Fecko Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 19 208 26 5/6 100/100 1 204
0 Словачка Ondrej Hanusa Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 20 210 37 5/6 100/100 1 209
0 Словачка Jaroslav Popálený Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 20 206 41 4/6 100/100 1 203
0 Словачка Félix Satala Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 18 202 39 5/6 100/100 1 215
0 Словачка Stanislav Bubich Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 19 202 25 4/6 100/100 1 194
0 Словачка Oliver Jakubík Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 17 184 29 6/6 100/100 1 208
0 Словачка Vladimír Holiš Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 19 185 76 5/6 100/100 1 300
0 Словачка Ernest Harmečko Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 17 172 32 4/6 100/100 1 230
0 Словачка Marián Hlos Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 19 180 49 5/6 100/100 1 233
0 Словачка Gustáv Mišák Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 19 191 18 4/6 100/100 1 167
0 Словачка Teodor Deržák Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 19 201 46 5/6 100/100 1 213
0 Словачка Tichomír Hlaváčik Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 19 196 32 5/6 100/100 1 210
0 Словачка Roman Balašfy Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 18 202 45 4/6 100/100 1 248
0 Словачка Aleš Drotar Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 18 178 49 6/6 100/100 1 206
0 Словачка Samuel Balciar Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 18 208 45 5/6 100/100 1 251
0 Словачка Ivan Švagrík Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 18 201 54 5/6 100/100 1 284
0 Словачка Milan Gerner Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 18 202 46 5/6 100/100 1 226
0 Словачка Roman Demko Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 18 203 48 6/6 100/100 1 215
0 Словачка Samuel Gaško Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 18 195 41 6/6 100/100 1 218
0 Словачка Jozef Hesteríny Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 18 190 36 5/6 100/100 1 233
0 Словачка Ivan Podobský Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 18 194 65 5/6 100/100 1 272
0 Словачка Martin Hájnik Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 18 206 29 5/6 100/100 1 209
0 Словачка Timotej Grieger Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 18 189 45 5/6 100/100 1 235
0 Словачка Gustáv Gonci Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 18 184 43 4/6 100/100 1 231
0 Словачка Pavol Štrba Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 17 194 58 6/6 100/100 1 257
0 Словачка Blahoslav Čaplák Денови за наплата: 5 (Фрактура на левата рака) Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 17 176 42 5/6 100/100 1 195
0 Словачка Ernest Paulech Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 17 209 66 6/6 100/100 1 262
0 Словачка František Balošák Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 17 205 49 5/6 100/100 1 242
0 Словачка Hubert Machil Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 17 202 37 5/6 100/100 1 209
0 Словачка Matej Pardek Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 17 203 56 5/6 100/100 1 272
0 Словачка Tomáš Ľuba Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 17 184 44 5/6 100/100 1 222
0 Словачка Michal Lajos Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 17 197 21 5/6 100/100 1 181
0 Словачка Klement Pustai Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 16 203 59 6/6 100/100 1 278
0 Словачка Imrich Očenáš Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 16 185 22 5/6 100/100 1 203
0 Словачка Matej Božec Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 16 175 19 5/6 100/100 1 194
0 Словачка Stanislav Hanecak Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 16 199 33 6/6 100/100 1 216
0 Словачка Kristián Satinský Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 16 198 52 6/6 100/100 1 276
0 Словачка Koloman Maďarič Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 16 175 29 6/6 100/100 1 219
0 Словачка Miroslav Vida Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 16 191 49 5/6 100/100 1 223
0 Словачка Branislav Ružbacký Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 16 175 38 6/6 100/100 1 204
0 Словачка Víťazoslav Pos Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 16 167 32 5/6 100/100 1 197
0 Словачка Henrich Murín Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 15 197 65 6/6 100/100 1 307
0 Словачка Peter Remeň Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 16 177 23 6/6 100/100 1 155
0 Словачка František Forgon Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 16 169 29 6/6 100/100 1 187
0 Словачка Dominik Chrenek Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 15 183 78 6/6 100/100 1 371
0 Словачка Milan Kmeť Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 15 177 60 6/6 100/100 1 320
0 Словачка Igor Hladil Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 15 179 67 5/6 100/100 1 345
0 Словачка Pavol Palaj Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 15 162 81 6/6 100/100 1 349

Објаснителни белешки

    Капитен
  Тука се појавува националното знаме ако играчот игра во националниот тим
    Играч е на пазарот
    Играчот е на маркетот за слободни агенти
    Играчот е за продажба
   Играчот е повреден
    Играчот има белешка
    Играчот е ден-за-ден и може да се облече ако е потребно.