Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1283 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

 Public account

ID: 3323
Словачка IV.9 (Позиција 3)
310 162 898
Јачина на тимот
Shooting 37
Додавање 41
Скокови 26
Одбрана 21
Вкупно 31

2348

218.86

178/0

0

Pеклами


Public account
Тимски ИД 3323
Име на менаџерот Public account
Држава Словачка Словачка
Регион Bratislavský
Воспоставен 2014-06-26 (Сезона 0)
Лига Словачка IV.9 (Позиција 3)
Име на арената Public account (20000)
Вебстрана на тимот ---


Неодамна собрани знаменца

Најнови соопштенија за јавноста
Дрес на тимот
Патики
Медиумски спонзор