Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1283 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Договори

310 162 898
Добиј бесплатни кредити!
Записник
Оваа функција е дел од PRO пакет!

Нареден натпревар
Team noname 38915
Лигашки натпревар
30.11.2020 20:30:00

00
00
01
HRS
MIN
SEC


Име Возраст Договор Плата ДвТ АПД
Словачка Pavol Berta 51 66 2 2348
да
Словачка Radoslav Ligárt 51 23 2 2348
да
Словачка Radoslav Vnadal 48 9 2 2347
да
Словачка Pavol Adamčiak Денови за наплата: 7 (Оштетен лев менискус) 46 31 2 2177
да
Словачка Filip Muškát 46 65 3 2177
да
Словачка Bernard Boroš 46 10 2 2161
да
Словачка Valér Halža 45 61 2 2134
да
Словачка Richard Hornischer 45 69 2 2128
да
Словачка Cyprián Majeský 45 68 2 2107
да
Словачка Lukáš Pnacek 45 30 2 2092
да
Словачка František Božoň 45 33 2 2071
да
Словачка Blažej Nosický 44 45 728 2044
да
Словачка Bonifác Caletka 43 42 140 1994
да
Словачка Radovan Himper 43 6 141 1994
да
Словачка Marek Hambálek 43 14 2 1981
да
Словачка Milan Čaradský 30 174 30600 1032
да
Словачка Miloslav Frank 43 30 2 1965
да
Словачка Boleslav Gembala 43 30 2 1953
да
Словачка Milan Sýkora 42 15 495 1897
да
Словачка Jakub Mydlík 43 54 203 1932
да
Словачка František Liko 42 65 81 1861
да
Словачка Ján Salai 42 42 391 1924
да
Словачка Branislav Gelley 42 22 2 1897
да
Словачка Tichomír Ferenčík 41 14 2 1812
да
Словачка Jaroslav Gajdošík 42 3 4018 1890
да
Словачка Andrej Lelič Денови за наплата: 8 (Фрактура на левиот лакт) 42 48 81 1877
да
Словачка Dávid Hatraš 42 42 1670 1874
да
Словачка Jaroslav Zumravý 41 68 48 1854
да
Словачка Aleš Hosek 41 30 2 1854
да
Словачка Zdenko Skuherský 41 67 81 1847
да
Словачка Lukáš Kupec 41 67 2 1839
да
Словачка Florián Rozenberg Денови за наплата: 2 (Двојна фрактура на ребро) 40 21 176 1784
да
Словачка Marián Polena 20 54 1570 320
да
Словачка Martin Gedlička 40 8 2 1740
да
Словачка Jaroslav Lušťoň 40 7 2 1721
да
Словачка Marián Lapišak 18 1 1931 240
да
Словачка Ivan Makkoš 37 59 48 1528
да
Словачка Martin Tesár 39 65 447 1651
да
Словачка Ivan Remáč 36 53 94 1455
да
Словачка Imrich Piger 38 17 3845 1644
да
Словачка Ladislav Cigánik 35 13 5460 1432
да
Словачка Oliver Hlaváč 38 20 2 1582
да
Словачка Kamil Šramka 34 61 29653 1361
да
Словачка Beňadik Kontúr 37 11 10673 1528
да
Словачка Jaroslav Brychta 37 33 2 1543
да
Словачка Valér Grosman 37 69 614 1543
да
Словачка Rudolf Lutáš 15 75 1459 25
да
Словачка Iľja Gschwandtner 35 16 6809 1379
да
Словачка Tomáš Neománi 37 32 1755 1519
да
Словачка Bohuš Očovský 16 15 1514 102
да
Словачка Tomáš Porubčanský 36 18 124 1476
да
Словачка Ivan Bejšák 36 63 124 1483
да
Словачка Miroslav Gedlička 36 45 2688 1464
да
Словачка Henrich Andredes 36 57 3555 1464
да
Словачка Andrej Bakaljar 36 18 109 1445
да
Словачка Patrik Paulis 36 69 544 1439
да
Словачка Metod Mádel 32 53 5342 1220
да
Словачка Rudolf Helembay 31 119 12878 1098
да
Словачка Ondrej Petrjánoš 35 70 2088 1414
да
Словачка Vladislav Podvojský 25 13 5545 734
да
Словачка Kristián Hroch 31 81 23033 1098
да
Словачка Pavol Riečan 34 70 11215 1361
да
Словачка Matúš Faško 33 41 6537 1291
да
Словачка Bystrík Lalkovič 33 63 7262 1276
да
Словачка František Mincák 33 50 2934 1288
да
Словачка Iľja Darula 33 20 9357 1288
да
Словачка Daniel Chromek 33 68 39 1276
да
Словачка Radomír Hičák 33 12 2934 1273
да
Словачка Peter Gabaš 26 21 3181 795
да
Словачка Radovan Hradický 25 20 4272 734
да
Словачка Henrich Jacko 33 53 8124 1258
да
Словачка Rudolf Pospíšilík 30 170 14267 1051
да
Словачка Ján Oremus 33 67 8124 1239
да
Словачка Ľuboslav Erinec 17 47 1200 170
да
Словачка Ladislav Hodbod 32 57 4140 1196
да
Словачка Bohuš Gellner 30 133 19250 1051
да
Словачка Samuel Struhár 31 91 10863 1154
да
Словачка Peter Polcer 31 77 4998 1132
да
Словачка Timotej Muľár 25 52 3614 724
да
Словачка Alexander Bucher Денови за наплата: 12 (Фрактура на левиот лакт) 31 93 4885 1113
да
Словачка Adrián Peregrín 31 81 5946 1104
да
Словачка Svätopluk Kočiš 31 67 9681 1104
да
Словачка Kristián Maslík 22 55 3437 474
да
Словачка Andrej Tátoš 30 185 15577 1032
да
Словачка Juraj Lupa 30 140 18667 1049
да
Словачка Tomáš Timan 30 179 14689 1048
да
Словачка Koloman Berník 15 84 841 12
да
Словачка Michal Liga 29 2 5822 1010
да
Словачка Radoslav Detský 29 35 4775 1005
да
Словачка Milan Blaščík Денови за наплата: 2 (Воспаление на слепо црево) 23 35 3983 553
да
Словачка Rastislav Chaben 28 61 23955 943
да
Словачка Ladislav Pavúk 28 104 16157 934
да
Словачка Ľubomír Semerák 16 34 924 47
да
Словачка Adolf Ožvoldík 28 63 7262 894
да
Словачка Juraj Pampurík 27 167 2088 807
да
Словачка Pavel Částečka 27 123 2608 828
да
Словачка Dušan Ošlejšek 27 164 3019 828
да
Словачка Radoslav Plenta 27 146 1287 815
да
Словачка Dobroslav Zliechovec 27 129 2850 815
да
Словачка Ladislav Púchy 25 57 3525 688
да
Словачка Henrich Jakubec 26 7 1686 747
да
Словачка Bohuš Milcak 26 22 2334 763
да
Словачка Michal Bahorec 26 196 1570 763
да
Словачка Michal Hrachovský 26 207 1570 747
да
Словачка Matúš Varady Денови за наплата: 1 (Фрактура на левата рака) 18 37 3016 223
да
Словачка Ignác Fóba 25 19 4676 724
да
Словачка Radovan Láni 18 58 5320 215
да
Словачка Róbert Choura 25 52 6252 700
да
Словачка Eliáš Remiš 25 29 3181 688
да
Словачка Tomáš Resler 25 67 5660 679
да
Словачка Martin Fixel 24 62 2935 658
да
Словачка Tomáš Pytlík Денови за наплата: 12 (Фрактура на левата рака) 24 15 4780 658
да
Словачка Dalibor Kuzár 24 52 2477 639
да
Словачка Boleslav Golecký 24 34 4573 639
да
Словачка Miroslav Kaplán 24 1 4174 630
да
Словачка Peter Marman 24 64 3181 630
да
Словачка Jaroslav Fecko 23 51 2477 588
да
Словачка Ondrej Hanusa 24 29 2625 616
да
Словачка Jaroslav Popálený 24 57 2935 616
да
Словачка Félix Satala 22 57 3525 457
да
Словачка Stanislav Bubich 23 3 2195 588
да
Словачка Oliver Jakubík 21 37 2550 404
да
Словачка Vladimír Holiš 23 36 7536 574
да
Словачка Ernest Harmečko 21 49 3350 400
да
Словачка Marián Hlos 23 70 4573 563
да
Словачка Gustáv Mišák 23 41 1868 560
да
Словачка Teodor Deržák 23 44 3525 560
да
Словачка Tichomír Hlaváčik 23 29 2625 530
да
Словачка Roman Balašfy 22 70 4573 524
да
Словачка Aleš Drotar 22 59 3614 524
да
Словачка Samuel Balciar 22 39 4472 518
да
Словачка Ivan Švagrík 22 1 6374 511
да
Словачка Milan Gerner 22 47 3437 508
да
Словачка Roman Demko Денови за наплата: 3 (Воспалена тетива на левиот лакт) 22 41 3437 504
да
Словачка Samuel Gaško 22 66 3350 501
да
Словачка Jozef Hesteríny 22 50 4174 501
да
Словачка Ivan Podobský 22 62 7137 494
да
Словачка Martin Hájnik 22 2 2778 490
да
Словачка Timotej Grieger 22 36 3796 490
да
Словачка Gustáv Gonci 22 42 3983 490
да
Словачка Pavol Štrba 21 4 4780 454
да
Словачка Blahoslav Čaplák 21 20 2405 454
да
Словачка Ernest Paulech 21 26 5320 432
да
Словачка František Balošák Денови за наплата: 2 (Скршеница на горната вилица) 21 66 4886 438
да
Словачка Hubert Machil 21 16 2935 429
да
Словачка Matej Pardek 21 34 5320 420
да
Словачка Tomáš Ľuba 21 12 3796 420
да
Словачка Michal Lajos 21 34 2334 400
да
Словачка Klement Pustai 20 37 6252 384
да
Словачка Imrich Očenáš 20 64 3265 384
да
Словачка Matej Božec 20 11 2195 384
да
Словачка Stanislav Hanecak 20 40 3098 364
да
Словачка Kristián Satinský 20 49 5210 364
да
Словачка Koloman Maďarič 20 37 3016 364
да
Словачка Miroslav Vida 20 28 3265 350
да
Словачка Branislav Ružbacký 20 9 2856 350
да
Словачка Víťazoslav Pos 20 2 2778 350
да
Словачка Henrich Murín 19 21 7536 268
да
Словачка Augustín Gáži 17 18 1459 117
да
Словачка Peter Remeň 20 34 1352 320
да
Словачка František Forgon 20 50 2778 320
да
Словачка Dominik Chrenek 19 35 10681 280
да
Словачка Milan Kmeť Денови за наплата: 16 (Скршеница на тилната коска) 19 37 8662 274
да
Словачка Igor Hladil 19 27 8808 268
да
Словачка Pavol Palaj 19 25 10355 252
да
Словачка Jozef Machnik Денови за наплата: 12 (Воспаление на жилата на десната подлактица) 17 68 1405 159
да
Словачка Rastislav Gašparovič 15 19 2477 20
да
Словачка Hubert Hampl 18 1 3525 240
да
Словачка Milan Hrdlička 18 38 1868 240
да
Словачка Ján Hucík 17 14 1249 105
да
Словачка Marián Bíro 18 25 3016 208
да
Словачка Ervín Nedzbala Денови за наплата: 6 (Фрактура на десниот лакт) 18 4 1746 208
да
Словачка Matúš Lehuta 18 30 3350 208
да
Словачка Ladislav Hawlik 18 29 2334 179
да
Словачка Pavol Myšiak 15 2 1628 34
да
Словачка Imrich Ištvanfy 16 38 1104 87
да
Словачка Ľuboslav Schuster 16 8 1151 102
да
Словачка Juraj Petera 16 46 1249 70
да
Име Возраст Договор Плата ДвТ АПД