Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1283 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Лига вести: IV.9 (Словачка)

310 162 898
Држава: Лига:


Трансфери
29.11 -
29.11 -
29.11 -
28.11 -
27.11 -

Повреди
29.11 12
28.11 3
28.11 15
28.11 9
28.11 13

Надградби на арена и фабрики
---
---
---
---
---

Entrance to basketball account
29.11 - 00:08:07
29.11 - 00:23:08
29.11 - 00:38:09
29.11 - 00:42:50
29.11 - 00:53:10

Други новости во лигата
26.11 Менаџерот на Словачка Public account стекна нова препорака.
24.11 Менаџерот на Словачка Public account стекна нова препорака.
21.11 Менаџерот на Словачка Public account стекна нова препорака.
21.11 Менаџерот на Словачка Public account стекна нова препорака.
21.11 Менаџерот на Словачка Public account стекна нова препорака.
20.11 Словачка Public account го постави тренинг кампот.
15.11 Менаџерот на Словачка Public account стекна нова препорака.
09.11 Менаџерот на Словачка Public account стекна нова препорака.
06.11 Менаџерот на Словачка Public account стекна нова препорака.
06.11 Менаџерот на Словачка Public account стекна нова препорака.