Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1283 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Образовен центар

310 162 898
Службена PPM страница на Фејсбук
Стиснете Лајк на нашата Фејсбук страница и добијте ги најновите новости пред сите останати.
Записник
Оваа функција е дел од PRO пакет!

Нареден натпревар
Team noname 38915
Лигашки натпревар
30.11.2020 20:30:00

00
00
01
HRS
MIN
SEC

Персоналот може да биде обучен и да се подобрува со предавања во образованиот центар. Стапката на подобрување на членот на персоналот зависи од квалитетот на тренираниот атрибут, нивото на центарот за образование и последно но не и најмалку важно тоа ќе зависи од тоа колку добри предавачи имате во вашиот клуб. Предавачите можат да се обучуваат на ист начин како и сите други членови на персоналот во овој образовен центар.
Ниво на центарот за едукација
7
Ефикасност на менаџмент тренинг
0%
Ефикасност на практички тренинг
0%