Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1280 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Систем за рекламирање

536 515 947
Службена PPM страница на Фејсбук
Стиснете Лајк на нашата Фејсбук страница и добијте ги најновите новости пред сите останати.
Записник
Оваа функција е дел од PRO пакет!

Нареден натпревар
Baskettball Club Trenčín
Лигашки натпревар
28.10.2020 20:30:00

00
00
01
HRS
MIN
SEC

Експертско мислење
Цена во кредити: 10
Рекламниот систем е дизајниран за рекламирање неколку елементи од играта,Ние нудиме пакети со 1 000 рекламирашки впечатоци.Рекламите секогаш се добро распоредени во текот ан целиот час на рекламирање.Цената на пакетот зависи од побарувачката и се утврдува на аукцијата.Корисникот со најголема понуда го добива пакетот во даденото време и неговата реклама ќе се појави на некои од најпосетуваните страници на играта. With many of the elements, like for instance players, you also get bonus impressions on an attractive position. In case of players these are impressions directly on the player market page.

Рекламиран елемент

Немате избрано елемент на рекламирање (Повеќе информации)

Одбери пакет за рекламирање и испрати понуда
Дата:

Рекламни пакети

Рекламирачки пакет (Датум и време) Број на впечатоци Цена Прати понуда
Денес 13:00
(Време до крајниот рок: )
1 000
Почетна цена
5 кредити
-
Денес 13:00
(Време до крајниот рок: )
1 000
Почетна цена
5 кредити
-
Денес 13:00
(Време до крајниот рок: )
1 000
Почетна цена
5 кредити
-
Денес 14:00
(Време до крајниот рок: )
1 000
Почетна цена
5 кредити
-
Денес 14:00
(Време до крајниот рок: )
1 000
Почетна цена
5 кредити
-
Денес 14:00
(Време до крајниот рок: )
1 000
Почетна цена
5 кредити
-
Денес 14:00
(Време до крајниот рок: )
1 000
Почетна цена
5 кредити
-
Денес 14:00
(Време до крајниот рок: )
1 000
Почетна цена
5 кредити
-
Денес 14:00
(Време до крајниот рок: )
1 000
Почетна цена
5 кредити
-
Денес 15:00
1 000
Почетна цена
5 кредити
-
Денес 15:00
1 000
Почетна цена
5 кредити
-
Денес 15:00
1 000
Почетна цена
5 кредити
-
Денес 15:00
1 000
Почетна цена
5 кредити
-
Денес 15:00
1 000
Почетна цена
5 кредити
-
Денес 15:00
1 000
Почетна цена
5 кредити
-
Денес 16:00
1 000
Почетна цена
5 кредити
-
Денес 16:00
1 000
Почетна цена
5 кредити
-
Денес 16:00
1 000
Почетна цена
5 кредити
-

Рекламните впечатоци се поделени по целиот час од рекламата