Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1283 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Статистика на играчот

3 019 870

Сезона:  Вид:

Играчи

Име GPMin2FG%3FG%FT%RebATOSTBlkPFPts+/- 3СЅ СЅ
Македонија Goce Pandev 4435.543.938.572.92.63.61.60.70.6317.10.2 15 1
Македонија Manuel Makedonski 403055.443.662.810.21.81.51.10.33.714.20.2 22 5
Македонија Mirko Colevski 3631.151.627.668.53.81.92.20.60.43.613.5-4.7 6 0
Македонија Mirko Stojanovski 1625.359.631.963.22.42.51.30.40.23.112.4-1.6 4 0
Македонија Ilco Mladenov 4027.849.839.962.54.82.11.51.20.43.512.20.9 7 0
Македонија Tihomir Zvonkoski 818.662.728.61004.91.80.80.90.31.910.45.4 1 0
Македонија Marin Aleksandrovski 272350.328.865.62.41.61.30.70.11.99.30.8 1 0
Македонија Dejan Zarev 1025.551.55059.14.41.81.20.80.43.58.6-0.2 1 0
Македонија Marjan Zdravkoski 3932.342.433.365.623.52.10.70.22.97.9-1.5 1 0
Македонија Veselin Petreski 2311.754.557.165.53.40.70.80.30.11.75.5-0.3 0 0
Македонија Naum Zafirovski 211245.17564.52.30.80.40.60.115.31.9 0 0
Македонија Ivan Colevski 2313.840.526.374.41.81.40.60.20.11.45.2-4 0 1
Македонија Mirko Nedelkoski 121354.52066.721.40.50.801.24.3-4.8 0 0
Македонија Makedon Tasevski 815.438.945.57512.30.40.40.12.643.6 0 0