Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1283 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Преглед на играчите

310 162 898
         

Име Поз Возраст СкИ СрК ДК Sho Блк Дод Тех Брз Agr Ско Иск ВП Hgt
Словачка Pavol Berta 51 Нескаутиран 25 0/6 1 1 1 1 1 1 1 26 7 191
Словачка Radoslav Ligárt 51 Нескаутиран 56 0/6 1 1 1 1 1 1 1 49 7 204
Словачка Radoslav Vnadal 48 Нескаутиран 57 0/6 1 1 1 1 1 1 1 3 7 194
Словачка Pavol Adamčiak Денови за наплата: 7 (Оштетен лев менискус) 46 Нескаутиран 91 0/6 1 1 1 1 1 1 1 41 7 212
Словачка Filip Muškát 46 Нескаутиран 66 0/6 1 1 1 1 1 1 1 153 7 189
Словачка Bernard Boroš 46 Нескаутиран 43 0/6 1 1 1 1 1 1 1 0 7 200
Словачка Valér Halža 45 Нескаутиран 71 0/6 1 1 1 1 1 1 1 112 7 210
Словачка Richard Hornischer 45 Нескаутиран 59 0/6 1 1 1 1 1 1 1 82 7 205
Словачка Cyprián Majeský 45 Нескаутиран 58 0/6 1 1 1 1 1 1 1 0 7 208
Словачка Lukáš Pnacek 45 Нескаутиран 38 0/6 1 1 1 1 1 1 1 0 7 187
Словачка František Božoň 45 Нескаутиран 64 0/6 1 1 1 1 1 1 1 12 7 184
Словачка Blažej Nosický 44 Нескаутиран 64 0/6 1 1 1 95 1 1 1 0 101 201
Словачка Bonifác Caletka 43 Нескаутиран 47 0/6 1 28 1 1 1 1 1 1 34 185
Словачка Radovan Himper 43 Нескаутиран 69 0/6 1 1 6 1 1 1 1 2 12 208
Словачка Marek Hambálek 43 Нескаутиран 71 0/6 1 1 1 1 1 1 1 0 7 200
Словачка Milan Čaradský SF 30 Нескаутиран 41 1/6 31 33 401 42 37 35 23 59 602 198
Словачка Miloslav Frank 43 Нескаутиран 32 0/6 1 1 1 1 1 1 1 0 7 189
Словачка Boleslav Gembala 43 Нескаутиран 54 0/6 1 1 1 1 1 1 1 0 7 198
Словачка Milan Sýkora 42 Нескаутиран 36 0/6 1 1 1 1 59 1 1 14 65 201
Словачка Jakub Mydlík 43 Нескаутиран 91 0/6 1 39 1 1 1 1 1 116 45 184
Словачка František Liko 42 Нескаутиран 42 0/6 1 1 1 1 31 1 1 0 37 194
Словачка Ján Salai 42 Нескаутиран 76 0/6 1 1 1 61 1 1 1 3 67 190
Словачка Branislav Gelley 42 Нескаутиран 28 0/6 1 1 1 1 1 1 1 0 7 198
Словачка Tichomír Ferenčík 41 Нескаутиран 80 0/6 1 1 1 1 1 1 1 0 7 194
Словачка Jaroslav Gajdošík 42 Нескаутиран 60 0/6 1 1 1 1 1 204 1 64 210 189
Словачка Andrej Lelič Денови за наплата: 8 (Фрактура на левиот лакт) 42 Нескаутиран 57 0/6 1 1 1 20 1 1 1 0 26 178
Словачка Dávid Hatraš 42 Нескаутиран 71 0/6 140 1 1 1 1 1 1 42 146 193
Словачка Jaroslav Zumravý 41 Нескаутиран 7 0/6 1 1 1 1 1 25 1 0 31 180
Словачка Aleš Hosek 41 Нескаутиран 34 0/6 1 1 1 1 1 1 1 0 7 206
Словачка Zdenko Skuherský 41 Нескаутиран 60 0/6 1 1 1 1 1 32 1 0 38 195
Словачка Lukáš Kupec 41 Нескаутиран 55 0/6 1 1 1 1 1 1 1 0 7 207
Словачка Florián Rozenberg Денови за наплата: 2 (Двојна фрактура на ребро) 40 Нескаутиран 69 0/6 37 1 1 1 1 1 1 0 43 205
Словачка Marián Polena 20 Нескаутиран 36 4/6 44 21 24 26 23 21 19 0 178 193
Словачка Martin Gedlička 40 Нескаутиран 53 0/6 1 1 1 1 1 1 1 0 7 195
Словачка Jaroslav Lušťoň 40 Нескаутиран 16 0/6 1 1 1 1 1 1 1 0 7 208
Словачка Marián Lapišak 18 Нескаутиран 13 5/6 23 32 23 20 32 32 30 0 192 206
Словачка Ivan Makkoš 37 Нескаутиран 34 0/6 18 1 1 1 1 1 1 0 24 203
Словачка Martin Tesár 39 Нескаутиран 61 0/6 1 85 1 1 1 1 1 0 91 196
Словачка Ivan Remáč 36 Нескаутиран 71 0/6 30 1 1 1 1 1 1 0 36 181
Словачка Imrich Piger 38 Нескаутиран 61 0/6 98 11 21 24 18 14 6 0 192 184
Словачка Ladislav Cigánik 35 Нескаутиран 54 0/6 152 11 22 18 22 4 6 0 235 178
Словачка Oliver Hlaváč 38 Нескаутиран 78 0/6 1 1 1 1 1 1 1 0 7 207
Словачка Kamil Šramka C 34 Нескаутиран 57 1/6 35 39 31 39 28 35 376 63 583 207
Словачка Beňadik Kontúr 37 Нескаутиран 70 0/6 212 19 16 22 21 34 34 13 358 208
Словачка Jaroslav Brychta 37 Нескаутиран 56 0/6 1 1 1 1 1 1 1 0 7 196
Словачка Valér Grosman 37 Нескаутиран 38 0/6 49 9 15 17 6 6 1 0 103 186
Словачка Rudolf Lutáš 15 Нескаутиран 47 6/6 27 17 25 25 26 26 22 0 168 169
Словачка Iľja Gschwandtner 35 Нескаутиран 89 0/6 148 2 11 2 19 27 25 31 234 200
Словачка Tomáš Neománi 37 Нескаутиран 77 0/6 112 1 4 1 1 1 1 0 121 190
Словачка Bohuš Očovský 16 Нескаутиран 47 6/6 20 29 33 22 28 16 23 0 171 178
Словачка Tomáš Porubčanský 36 Нескаутиран 48 0/6 12 1 1 1 1 1 1 0 18 190
Словачка Ivan Bejšák 36 Нескаутиран 37 0/6 42 1 1 1 1 1 1 0 48 189
Словачка Miroslav Gedlička 36 Нескаутиран 32 0/6 94 13 16 11 14 19 21 0 188 196
Словачка Henrich Andredes 36 Нескаутиран 67 0/6 150 7 4 14 11 22 19 0 227 209
Словачка Andrej Bakaljar 36 Нескаутиран 39 0/6 26 1 1 1 1 1 1 0 32 189
Словачка Patrik Paulis 36 Нескаутиран 62 0/6 85 1 9 1 1 1 1 0 99 194
Словачка Metod Mádel 32 Нескаутиран 23 0/6 178 19 20 19 19 19 22 0 296 211
Словачка Rudolf Helembay SUB 31 Нескаутиран 46 0/6 26 265 42 30 29 24 26 0 442 186
Словачка Ondrej Petrjánoš 35 Нескаутиран 48 0/6 131 5 18 11 13 6 6 0 190 183
Словачка Vladislav Podvojský 25 Нескаутиран 35 2/6 21 192 14 21 18 24 32 0 322 210
Словачка Kristián Hroch PF 31 Нескаутиран 78 1/6 372 30 28 28 23 45 40 31 566 200
Словачка Pavol Riečan SUB 34 Нескаутиран 45 0/6 203 41 28 28 36 34 39 0 409 196
Словачка Matúš Faško 33 Нескаутиран 69 0/6 189 6 10 6 17 27 29 5 284 207
Словачка Bystrík Lalkovič 33 Нескаутиран 59 0/6 171 27 20 27 24 32 30 0 331 196
Словачка František Mincák 33 Нескаутиран 32 0/6 74 19 26 28 20 23 20 0 210 199
Словачка Iľja Darula 33 Нескаутиран 38 0/6 194 29 24 34 22 30 30 0 363 213
Словачка Daniel Chromek 33 Нескаутиран 31 0/6 22 1 1 1 1 1 1 0 28 201
Словачка Radomír Hičák 33 Нескаутиран 42 0/6 117 16 18 15 19 20 18 0 223 201
Словачка Peter Gabaš 26 Нескаутиран 71 3/6 78 30 40 30 30 28 18 0 254 193
Словачка Radovan Hradický 25 Нескаутиран 65 3/6 92 28 37 34 36 27 36 0 290 202
Словачка Henrich Jacko 33 Нескаутиран 47 0/6 231 19 19 18 20 28 23 0 358 185
Словачка Rudolf Pospíšilík SUB 30 Нескаутиран 48 0/6 254 34 34 34 31 26 33 37 446 204
Словачка Ján Oremus 33 Нескаутиран 45 1/6 225 21 30 23 25 17 18 0 359 189
Словачка Ľuboslav Erinec 17 Нескаутиран 43 6/6 23 21 16 27 20 18 30 0 155 171
Словачка Ladislav Hodbod 32 Нескаутиран 44 0/6 146 17 16 21 21 21 21 0 263 200
Словачка Bohuš Gellner SG 30 Нескаутиран 76 1/6 338 24 30 28 33 33 35 25 521 192
Словачка Samuel Struhár 31 Нескаутиран 60 1/6 18 276 17 18 23 33 27 0 412 204
Словачка Peter Polcer 31 Нескаутиран 36 0/6 18 18 21 21 18 144 25 0 265 191
Словачка Timotej Muľár 25 Нескаутиран 40 2/6 74 28 29 29 26 38 38 0 262 216
Словачка Alexander Bucher Денови за наплата: 12 (Фрактура на левиот лакт) 31 Нескаутиран 32 1/6 20 19 22 19 20 25 160 0 285 206
Словачка Adrián Peregrín 31 Нескаутиран 24 1/6 174 21 19 21 19 31 26 0 311 191
Словачка Svätopluk Kočiš 31 Нескаутиран 35 1/6 250 20 26 26 27 23 21 0 393 198
Словачка Kristián Maslík 22 Нескаутиран 22 4/6 67 32 30 36 27 34 30 0 256 203
Словачка Andrej Tátoš SUB 30 Нескаутиран 49 0/6 28 27 25 25 316 27 32 2 480 204
Словачка Juraj Lupa SUB 30 Нескаутиран 60 0/6 32 25 40 37 294 25 28 43 481 184
Словачка Tomáš Timan SUB 30 Нескаутиран 56 2/6 29 26 30 291 32 32 30 1 470 197
Словачка Koloman Berník 15 Нескаутиран 45 5/6 14 11 19 17 13 32 25 0 131 168
Словачка Michal Liga 29 Нескаутиран 34 1/6 15 17 21 17 215 13 16 0 314 193
Словачка Radoslav Detský 29 Нескаутиран 12 1/6 13 16 13 16 15 194 17 0 284 209
Словачка Milan Blaščík Денови за наплата: 2 (Воспаление на слепо црево) 23 Нескаутиран 70 3/6 64 30 45 36 34 34 32 0 275 186
Словачка Rastislav Chaben PG 28 Нескаутиран 68 1/6 22 17 31 25 443 17 17 46 572 192
Словачка Ladislav Pavúk SUB 28 Нескаутиран 74 1/6 334 25 29 27 23 27 23 9 488 201
Словачка Ľubomír Semerák 16 Нескаутиран 49 5/6 22 20 20 17 20 15 22 0 136 186
Словачка Adolf Ožvoldík 28 Нескаутиран 17 2/6 224 20 17 20 20 22 24 0 347 206
Словачка Juraj Pampurík 27 Нескаутиран 42 2/6 37 18 26 17 26 35 32 0 191 205
Словачка Pavel Částečka 27 Нескаутиран 22 3/6 60 22 19 25 26 37 32 0 221 194
Словачка Dušan Ošlejšek 27 Нескаутиран 60 2/6 60 32 32 28 33 25 22 0 232 198
Словачка Radoslav Plenta 27 Нескаутиран 1 1/6 23 22 22 20 18 23 23 0 151 206
Словачка Dobroslav Zliechovec 27 Нескаутиран 49 2/6 43 32 27 26 35 27 34 0 224 190
Словачка Ladislav Púchy 25 Нескаутиран 38 4/6 70 29 36 32 29 29 34 0 259 190
Словачка Henrich Jakubec 26 Нескаутиран 35 3/6 57 21 22 19 29 21 21 0 190 197
Словачка Bohuš Milcak 26 Нескаутиран 56 3/6 72 21 24 22 24 32 25 0 220 185
Словачка Michal Bahorec 26 Нескаутиран 30 3/6 37 13 30 28 22 13 24 0 167 185
Словачка Michal Hrachovský 26 Нескаутиран 5 3/6 32 22 24 22 21 18 27 0 166 194
Словачка Matúš Varady Денови за наплата: 1 (Фрактура на левата рака) 18 Нескаутиран 33 6/6 30 34 44 46 28 28 28 0 238 194
Словачка Ignác Fóba 25 Нескаутиран 67 3/6 95 27 25 28 30 48 50 0 303 201
Словачка Radovan Láni 18 Нескаутиран 70 5/6 45 42 51 47 51 40 33 0 309 197
Словачка Róbert Choura 25 Нескаутиран 64 3/6 113 37 48 35 39 31 37 0 340 198
Словачка Eliáš Remiš 25 Нескаутиран 57 3/6 85 30 27 20 20 37 34 0 253 196
Словачка Tomáš Resler 25 Нескаутиран 83 2/6 76 40 44 50 42 34 32 0 318 207
Словачка Martin Fixel 24 Нескаутиран 55 3/6 73 26 30 25 33 23 26 0 236 206
Словачка Tomáš Pytlík Денови за наплата: 12 (Фрактура на левата рака) 24 Нескаутиран 63 3/6 89 37 27 41 39 36 32 0 301 183
Словачка Dalibor Kuzár 24 Нескаутиран 16 2/6 61 21 34 27 29 24 23 0 219 191
Словачка Boleslav Golecký 24 Нескаутиран 75 2/6 84 40 33 33 38 37 29 0 294 179
Словачка Miroslav Kaplán 24 Нескаутиран 66 3/6 92 30 37 36 36 26 34 0 291 180
Словачка Peter Marman 24 Нескаутиран 42 3/6 80 28 21 28 32 23 34 0 246 200
Словачка Jaroslav Fecko 23 Нескаутиран 30 4/6 42 30 25 28 36 28 31 0 220 208
Словачка Ondrej Hanusa 24 Нескаутиран 24 3/6 42 33 23 28 28 36 36 0 226 210
Словачка Jaroslav Popálený 24 Нескаутиран 48 3/6 60 27 25 36 34 25 29 0 236 206
Словачка Félix Satala 22 Нескаутиран 21 4/6 75 29 27 30 27 34 36 0 258 208
Словачка Stanislav Bubich 23 Нескаутиран 18 3/6 41 26 33 25 30 23 31 0 209 202
Словачка Oliver Jakubík 21 Нескаутиран 38 5/6 37 30 35 35 25 32 30 0 224 192
Словачка Vladimír Holiš 23 Нескаутиран 84 4/6 121 34 49 44 38 47 44 0 377 185
Словачка Ernest Harmečko 21 Нескаутиран 40 3/6 54 33 29 36 33 33 35 0 253 179
Словачка Marián Hlos 23 Нескаутиран 66 3/6 86 33 39 39 37 24 30 0 288 180
Словачка Gustáv Mišák 23 Нескаутиран 38 3/6 41 26 26 23 23 29 24 0 192 192
Словачка Teodor Deržák 23 Нескаутиран 40 3/6 80 31 38 28 21 31 33 0 262 201
Словачка Tichomír Hlaváčik 23 Нескаутиран 35 4/6 40 29 27 32 25 37 35 0 225 196
Словачка Roman Balašfy 22 Нескаутиран 41 3/6 74 30 28 36 30 49 41 0 288 202
Словачка Aleš Drotar 22 Нескаутиран 65 5/6 82 35 42 29 31 21 23 0 263 179
Словачка Samuel Balciar 22 Нескаутиран 52 4/6 74 31 25 31 39 48 44 0 292 208
Словачка Ivan Švagrík 22 Нескаутиран 72 4/6 115 38 34 36 36 48 54 0 361 201
Словачка Milan Gerner 22 Нескаутиран 39 4/6 63 37 31 29 35 35 28 0 258 205
Словачка Roman Demko Денови за наплата: 3 (Воспалена тетива на левиот лакт) 22 Нескаутиран 57 4/6 75 26 23 30 32 38 34 0 258 204
Словачка Samuel Gaško 22 Нескаутиран 45 4/6 65 35 28 29 35 31 29 0 252 197
Словачка Jozef Hesteríny 22 Нескаутиран 29 4/6 80 31 31 41 40 31 27 0 281 192
Словачка Ivan Podobský 22 Нескаутиран 68 4/6 121 31 48 52 36 42 27 0 357 194
Словачка Martin Hájnik 22 Нескаутиран 31 4/6 48 31 29 31 29 35 33 0 236 208
Словачка Timotej Grieger 22 Нескаутиран 36 3/6 62 24 40 43 30 34 36 0 269 189
Словачка Gustáv Gonci 22 Нескаутиран 54 3/6 80 32 34 43 30 28 30 0 277 187
Словачка Pavol Štrba 21 Нескаутиран 59 5/6 78 47 29 31 33 45 43 0 306 194
Словачка Blahoslav Čaplák 21 Нескаутиран 48 4/6 55 27 30 21 32 23 32 0 220 181
Словачка Ernest Paulech 21 Нескаутиран 60 5/6 98 35 31 29 37 52 43 0 325 211
Словачка František Balošák Денови за наплата: 2 (Скршеница на горната вилица) 21 Нескаутиран 48 4/6 94 30 30 26 28 48 41 0 297 206
Словачка Hubert Machil 21 Нескаутиран 26 4/6 58 31 25 29 33 36 31 0 243 207
Словачка Matej Pardek 21 Нескаутиран 50 4/6 76 42 38 34 40 38 50 0 318 205
Словачка Tomáš Ľuba 21 Нескаутиран 58 4/6 89 30 45 34 30 26 25 0 279 191
Словачка Michal Lajos 21 Нескаутиран 18 4/6 62 26 26 28 28 26 19 0 215 209
Словачка Klement Pustai 20 Нескаутиран 61 5/6 108 37 31 37 37 56 41 0 347 210
Словачка Imrich Očenáš 20 Нескаутиран 13 4/6 71 24 27 27 29 31 38 0 247 190
Словачка Matej Božec 20 Нескаутиран 30 4/6 45 25 29 29 31 29 22 0 210 183
Словачка Stanislav Hanecak 20 Нескаутиран 40 5/6 61 36 23 27 29 32 37 0 245 207
Словачка Kristián Satinský 20 Нескаутиран 48 5/6 69 40 38 38 36 46 44 0 311 203
Словачка Koloman Maďarič 20 Нескаутиран 14 5/6 44 28 39 39 30 32 28 0 240 184
Словачка Miroslav Vida 20 Нескаутиран 38 4/6 60 34 27 25 27 40 40 0 253 200
Словачка Branislav Ružbacký 20 Нескаутиран 47 5/6 72 29 31 31 25 29 27 0 244 184
Словачка Víťazoslav Pos 20 Нескаутиран 30 4/6 72 30 33 33 26 21 28 0 243 179
Словачка Henrich Murín 19 Нескаутиран 56 5/6 115 36 40 43 47 49 49 0 379 207
Словачка Augustín Gáži 17 Нескаутиран 57 5/6 16 23 29 29 23 25 23 0 168 199
Словачка Peter Remeň 20 Нескаутиран 21 5/6 25 21 31 22 27 24 15 0 165 186
Словачка František Forgon 20 Нескаутиран 16 5/6 74 27 36 25 27 23 20 0 232 190
Словачка Dominik Chrenek 19 Нескаутиран 71 5/6 115 42 56 65 58 51 53 0 440 193
Словачка Milan Kmeť Денови за наплата: 16 (Скршеница на тилната коска) 19 Нескаутиран 78 5/6 119 46 42 52 44 44 50 0 397 187
Словачка Igor Hladil 19 Нескаутиран 78 4/6 91 50 48 46 57 57 55 0 404 196
Словачка Pavol Palaj 19 Нескаутиран 77 5/6 144 53 53 53 51 44 44 0 442 183
Словачка Jozef Machnik Денови за наплата: 12 (Воспаление на жилата на десната подлактица) 17 Нескаутиран 23 5/6 16 22 22 22 22 31 32 0 167 200
Словачка Rastislav Gašparovič 15 Нескаутиран 61 5/6 31 27 34 35 32 26 31 0 216 187
Словачка Hubert Hampl 18 Нескаутиран 50 6/6 38 30 40 51 36 30 32 0 257 199
Словачка Milan Hrdlička 18 Нескаутиран 34 5/6 17 33 37 25 23 25 29 0 189 190
Словачка Ján Hucík 17 Нескаутиран 61 4/6 19 25 30 22 25 19 18 0 158 181
Словачка Marián Bíro 18 Нескаутиран 40 4/6 30 30 42 38 36 34 28 0 238 180
Словачка Ervín Nedzbala Денови за наплата: 6 (Фрактура на десниот лакт) 18 Нескаутиран 41 6/6 27 27 22 27 20 29 33 0 185 199
Словачка Matúš Lehuta 18 Нескаутиран 50 5/6 34 43 47 37 34 24 30 0 249 198
Словачка Ladislav Hawlik 18 Нескаутиран 69 6/6 31 27 33 28 33 26 34 0 212 194
Словачка Pavol Myšiak 15 Нескаутиран 62 6/6 25 23 33 33 25 20 20 0 179 163
Словачка Imrich Ištvanfy 16 Нескаутиран 80 6/6 16 23 17 22 20 27 24 0 149 199
Словачка Ľuboslav Schuster 16 Нескаутиран 12 5/6 23 20 23 20 20 24 20 0 150 169
Словачка Juraj Petera 16 Нескаутиран 75 5/6 24 19 16 14 28 31 26 0 158 188
Име Поз Возраст СкИ СрК ДК Sho Блк Дод Тех Брз Agr Ско Иск ВП Hgt