Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1280 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Новости за Тимот

536 515 947
 
ППМ Продавница
Записник
Оваа функција е дел од PRO пакет!

Нареден натпревар
Baskettball Club Trenčín
Лигашки натпревар
28.10.2020 20:30:00

00
00
01
HRS
MIN
SEC

Експертско мислење
Цена во кредити: 10
Денес (07:20)

Слободниот агент ги презентирани неговите барања.


Нашиот играч ги презентираше неговите бонус барања за потпишување. Имаме 7 дена да одлучиме дали ќе ги прифатиме неговите барања или не.

Име на играчотСловачка Miroslav Gedlička
СтатусГрупа 2 Неограничен слободен агент
Времетраење на договорот70
Очекувана плата2 550
Баран бонус за потпишување0
Бонусите се наградени0
Потпишувачки бонус попуст0%

Денес

(07:20)
Слободниот агент ги презентирани неговите барања.

Вчера