Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1280 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Последни резултати на националниот тим

536 515 947
Службена PPM страница на Фејсбук
Стиснете Лајк на нашата Фејсбук страница и добијте ги најновите новости пред сите останати.
Записник
Оваа функција е дел од PRO пакет!

Нареден натпревар
Baskettball Club Trenčín
Лигашки натпревар
28.10.2020 20:30:00

00
00
01
HRS
MIN
SEC

Експертско мислење
Цена во кредити: 10
Тип на играта Домашен тим Гостински тим Резултат
Национален тим пријателски натпревар Бразил Бразил Турција Турција U17 155:15
Национален тим пријателски натпревар Турција Турција Франција Франција 71:75
Национален тим пријателски натпревар Романија Романија U19 Русија Русија U19 70:67
Национален тим пријателски натпревар Германија Германија Србија Србија 95:92 OT
Национален тим пријателски натпревар Шпанија Шпанија Република Чешка Република Чешка 94:91
Национален тим пријателски натпревар Бугарија Бугарија U17 Холандија Холандија U17 119:77
Национален тим пријателски натпревар Кина Кина U19 Србија Србија U19 99:80
Национален тим пријателски натпревар Бугарија Бугарија U19 Венецуела Венецуела U19 86:51
Национален тим пријателски натпревар Латвија Латвија U19 Германија Германија U19 91:87
Национален тим пријателски натпревар Полска Полска U17 Канада Канада U17 61:80
Национален тим пријателски натпревар Шведска Шведска U19 Естонија Естонија U19 87:85
Национален тим пријателски натпревар Хрватска Хрватска U17 Бразил Бразил U17 72:74
Национален тим пријателски натпревар Белгија Белгија U19 Холандија Холандија U19 74:83
Национален тим пријателски натпревар Финска Финска U19 Франција Франција U19 85:90
Национален тим пријателски натпревар Швајцарија Швајцарија Белорусија Белорусија 105:72
Национален тим пријателски натпревар Босна и Херцеговина Босна и Херцеговина Словенија Словенија 42:104
Национален тим пријателски натпревар Италија Италија Украина Украина 70:88
Национален тим пријателски натпревар Словенија Словенија U19 Литванија Литванија U19 59:78
Национален тим пријателски натпревар Русија Русија Канада Канада 70:66
Национален тим пријателски натпревар Канада Канада U19 САД САД U19 20:0
Национален тим пријателски натпревар Украина Украина U17 Белорусија Белорусија U17 118:79
Национален тим пријателски натпревар Словачка Словачка U19 Австрија Австрија U19 91:56
Национален тим пријателски натпревар Русија Русија U17 Словачка Словачка U17 73:85
Национален тим пријателски натпревар Финска Финска U17 Литванија Литванија U17 106:92
Национален тим пријателски натпревар Австрија Австрија Белгија Белгија 113:85
Национален тим пријателски натпревар САД САД Чиле Чиле 98:105 OT
Национален тим пријателски натпревар Иран Иран U19 Бразил Бразил U19 78:68
Национален тим пријателски натпревар САД САД U17 Хрватска Хрватска 0:20
Национален тим пријателски натпревар Обединето Кралство Обединето Кралство U17 Франција Франција U17 0:20
Национален тим пријателски натпревар Романија Романија U17 Иран Иран U17 100:63
Национален тим пријателски натпревар Република Чешка Република Чешка U17 Швајцарија Швајцарија U17 113:80
Национален тим пријателски натпревар Полска Полска Полска Полска U19 133:65
Национален тим пријателски натпревар Швајцарија Швајцарија U19 Аргентина Аргентина U19 69:74
Национален тим пријателски натпревар Бугарија Бугарија Обединето Кралство Обединето Кралство 93:113
Национален тим пријателски натпревар Хрватска Хрватска U19 Белорусија Белорусија U19 20:0
Национален тим пријателски натпревар Литванија Литванија Португалија Португалија 99:34
Национален тим пријателски натпревар Германија Германија U17 Шведска Шведска U17 87:72
Национален тим пријателски натпревар Унгарија Унгарија U19 Унгарија Унгарија U17 68:71
Национален тим пријателски натпревар Иран Иран Финска Финска 93:66
Национален тим пријателски натпревар Португалија Португалија U17 Словенија Словенија U17 0:20
Национален тим пријателски натпревар Босна и Херцеговина Босна и Херцеговина U19 Данска Данска U19 110:56
Национален тим пријателски натпревар Романија Романија Унгарија Унгарија 94:97
Национален тим пријателски натпревар Украина Украина U19 Грција Грција U19 119:74
Национален тим пријателски натпревар Србија Србија U17 Грција Грција U17 95:76
Национален тим пријателски натпревар Естонија Естонија U17 Австрија Австрија U17 77:64
Национален тим пријателски натпревар Грција Грција Холандија Холандија 92:101
Национален тим пријателски натпревар Шпанија Шпанија U17 Италија Италија U17 102:76
Национален тим пријателски натпревар Естонија Естонија Кина Кина 99:84
Национален тим пријателски натпревар Венецуела Венецуела Латвија Латвија 72:112
Национален тим пријателски натпревар Латвија Латвија U17 Обединето Кралство Обединето Кралство U19 65:90
Национален тим пријателски натпревар Аргентина Аргентина U17 Белгија Белгија U17 86:75
Национален тим пријателски натпревар Кина Кина U17 Венецуела Венецуела U17 20:0
Национален тим пријателски натпревар Република Чешка Република Чешка U19 Италија Италија U19 20:0
Национален тим пријателски натпревар Чиле Чиле U19 Турција Турција U19 0:20
Национален тим пријателски натпревар Португалија Португалија U19 Чиле Чиле U17 20:0