Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1191 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Спортска академија

719 151 236
Спортскиот директор редовно праќа играчи за проба во главниот тим. Можете да ги видите а со тоа ангажирате играчите кои се во тест период. Имајте на ум дека ако не потпишете договор со овие играчи, тие ќе заминат кога новата група на играчи ќе пристигне. Ѕвездите укажуваат проценка на соодветноста на играчот за дадената позиција. Тие се пресметани од страна на квалитетите на атрибутите кои се важни за таа позиција. Вие ќе бидете во можност да ги видите проценките на квалитетите на атрибутите само откако тој ќе се приклучи на тимот.

Играчи препорачани од спортската академија

Име Возраст ВП ДК Sho Блк Дод Тех Брз Agr Ско Hgt Акција
Igor Ľahký
15 259 6/6 31 33 37 27 35 50 46 184 cm (6′0″)  
Point guard:10.5000Shooting guard:10.5000Small forward:10.5000Power forward:11000Центар:11000
Štefan Podkopčan
15 200 6/6 31 33 33 33 24 24 22 189 cm (6′2″)  
Point guard:11000Shooting guard:11000Small forward:11000Power forward:11000Центар:11000


Преостанати денови до доаѓањето на нови играчи: 2


Камп за обука

Twice a season you can organize a training camp at the sports academy. The players that you send into this camp will improve faster. The higher the level of the sports academy, the more players you can send to this camp and the faster they will improve. You can send players to the camp for a maximum of 5 days. Warning! Players in the training camp will not be able to play games. If a random lineup is generated for the next game (for example if there are not enough healthy players), some players may return from the camp for one day to play the game. In this case they will not gain any training bonus.