Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1280 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Сезонски бонуси

536 515 947
Службена PPM страница на Фејсбук
Стиснете Лајк на нашата Фејсбук страница и добијте ги најновите новости пред сите останати.
Записник
Оваа функција е дел од PRO пакет!

Нареден натпревар
Baskettball Club Trenčín
Лигашки натпревар
28.10.2020 20:30:00

00
00
01
HRS
MIN
SEC

Експертско мислење
Цена во кредити: 10
Every season, you may pay out bonuses to a maximum of two under 25 players, who you consider core players important for the future of your club, in order to gain their loyalty. The season bonus equals 10 day salary of the player and for every such bonus, the player gives you a 5% discount on the signing bonus when he reaches free agency. This means that the maximum number of bonuses that a player can get throughout his career is 11 (from 15 to 25 years of age). This way you can get a discount of up to 55% on the signing bonus. These bonuses are not published.
Сезона Максимален број на бонуси Бонусите се наградени
34 2 0

# Име Возраст ДК ВП S24 S25 S26 S27 S28 S29 S30 S31 S32 S33 S34 Попуст
0 Словачка Pavol Myšiak 15 6/6 179 0%
0 Словачка Ľubomír Semerák 16 5/6 136 0%
0 Словачка Juraj Petera 16 5/6 158 0%
0 Словачка Imrich Ištvanfy 16 6/6 149 0%
0 Словачка Ľuboslav Schuster 16 5/6 150 0%
0 Словачка Bohuš Očovský 16 6/6 171 0%
0 Словачка Jozef Machnik 17 5/6 167 0%
0 Словачка Augustín Gáži 17 5/6 168 0%
0 Словачка Ľuboslav Erinec 17 6/6 155 0%
0 Словачка Ján Hucík 17 4/6 158 0%
0 Словачка Radovan Láni 18 5/6 309 0%
0 Словачка Ervín Nedzbala 18 6/6 185 0%
0 Словачка Matúš Lehuta 18 5/6 249 0%
0 Словачка Ladislav Hawlik 18 6/6 212 0%
0 Словачка Matúš Varady 18 6/6 238 0%
0 Словачка Marián Bíro 18 4/6 238 0%
0 Словачка Hubert Hampl 18 6/6 257 0%
0 Словачка Marián Lapišak Денови за наплата: 1 (Модринка на задната мускулатура) 18 5/6 192 0%
0 Словачка Milan Hrdlička 18 5/6 189 0%
0 Словачка Henrich Murín 19 5/6 368 0%
0 Словачка Pavol Palaj 19 5/6 427 0%
0 Словачка Dominik Chrenek 19 5/6 429 0%
0 Словачка Igor Hladil 19 4/6 395 0%
0 Словачка Milan Kmeť Денови за наплата: 4 (Жесток потрес) 19 5/6 387 0%
0 Словачка Klement Pustai 20 5/6 336 0%
0 Словачка Imrich Očenáš 20 4/6 240 0%
0 Словачка Marián Polena 20 4/6 175 0%
0 Словачка Koloman Maďarič 20 5/6 237 0%
0 Словачка Víťazoslav Pos 20 4/6 236 0%
0 Словачка Branislav Ružbacký 20 5/6 238 0%
0 Словачка Miroslav Vida 20 4/6 248 0%
0 Словачка Matej Božec 20 4/6 207 0%
0 Словачка Peter Remeň Денови за наплата: 7 (Жесток потрес) 20 5/6 163 0%
0 Словачка Kristián Satinský 20 5/6 305 0%
0 Словачка Stanislav Hanecak 20 5/6 240 0%
0 Словачка František Forgon 20 5/6 225 0%
0 Словачка Ernest Harmečko 21 3/6 250 0%
0 Словачка Oliver Jakubík 21 5/6 221 0%
0 Словачка Pavol Štrba 21 5/6 297 0%
0 Словачка Blahoslav Čaplák 21 4/6 216 0%
0 Словачка Matej Pardek 21 4/6 311 0%
0 Словачка Tomáš Ľuba 21 4/6 270 0%
0 Словачка Michal Lajos 21 4/6 211 0%
0 Словачка Ernest Paulech 21 5/6 314 0%
0 Словачка Hubert Machil 21 4/6 238 0%
0 Словачка František Balošák 21 4/6 290 0%
0 Словачка Kristián Maslík 22 4/6 250 0%
0 Словачка Roman Balašfy 22 3/6 283 0%
0 Словачка Aleš Drotar 22 5/6 254 0%
0 Словачка Félix Satala 22 4/6 252 0%
0 Словачка Ivan Švagrík 22 4/6 349 0%
0 Словачка Samuel Balciar 22 4/6 285 0%
0 Словачка Samuel Gaško 22 4/6 246 0%
0 Словачка Ivan Podobský 22 4/6 343 0%
0 Словачка Martin Hájnik 22 4/6 232 0%
0 Словачка Gustáv Gonci 22 3/6 270 0%
0 Словачка Timotej Grieger 22 3/6 264 0%
0 Словачка Roman Demko Денови за наплата: 3 (Фрактура на левиот мал прст) 22 4/6 252 0%
0 Словачка Jozef Hesteríny 22 4/6 273 0%
0 Словачка Milan Gerner 22 4/6 253 0%
0 Словачка Marián Hlos 23 3/6 281 0%
0 Словачка Gustáv Mišák 23 3/6 190 0%
0 Словачка Tichomír Hlaváčik 23 4/6 223 0%
0 Словачка Teodor Deržák 23 3/6 255 0%
0 Словачка Jaroslav Fecko 23 4/6 217 0%
0 Словачка Milan Blaščík 23 3/6 271 0%
0 Словачка Vladimír Holiš 23 4/6 365 0%
0 Словачка Stanislav Bubich 23 3/6 207 0%
0 Словачка Jaroslav Popálený 24 3/6 232 0%
0 Словачка Martin Fixel 24 3/6 232 0%
0 Словачка Tomáš Pytlík 24 3/6 299 0%
0 Словачка Dalibor Kuzár 24 2/6 216 0%
0 Словачка Miroslav Kaplán 24 3/6 284 0%
0 Словачка Ondrej Hanusa 24 3/6 223 0%
0 Словачка Peter Marman 24 3/6 240 0%
0 Словачка Boleslav Golecký 24 2/6 288 0%
0 Словачка Ignác Fóba 25 3/6 297 0%
0 Словачка Ladislav Púchy 25 4/6 252 0%
0 Словачка Róbert Choura 25 3/6 331 0%
0 Словачка Timotej Muľár 25 2/6 257 0%
0 Словачка Tomáš Resler Денови за наплата: 9 (Фрактура на левата рака) 25 2/6 315 0%
0 Словачка Radovan Hradický 25 3/6 283 0%
0 Словачка Eliáš Remiš 25 3/6 245 0%
0 Словачка Vladislav Podvojský 25 2/6 319 0%
0 Словачка Michal Hrachovský 26 3/6 166 0%
0 Словачка Michal Bahorec 26 3/6 166 0%
0 Словачка Peter Gabaš 26 3/6 248 0%
0 Словачка Bohuš Milcak 26 3/6 215 0%
0 Словачка Henrich Jakubec 26 3/6 185 0%
0 Словачка Juraj Pampurík 27 2/6 189 0%
0 Словачка Dušan Ošlejšek 27 2/6 228 0%
0 Словачка Radoslav Plenta 27 1/6 150 0%
0 Словачка Pavel Částečka 27 3/6 216 0%
0 Словачка Dobroslav Zliechovec 27 2/6 223 0%
0 Словачка Rastislav Chaben 28 1/6 570 0%
0 Словачка Ladislav Pavúk 28 1/6 487 0%
0 Словачка Adolf Ožvoldík 28 2/6 345 0%
0 Словачка Radoslav Detský 29 1/6 284 0%
0 Словачка Michal Liga 29 1/6 313 0%
0 Словачка Rudolf Pospíšilík 30 0/6 446 0%
0 Словачка Milan Čaradský 30 1/6 600 0%
0 Словачка Bohuš Gellner 30 1/6 521 0%
0 Словачка Andrej Tátoš 30 0/6 480 0%
0 Словачка Tomáš Timan Денови за наплата: 17 (Скинат латерален колатерален лигамент во десното колено) 30 2/6 468 0%
0 Словачка Juraj Lupa 30 0/6 495 0%
0 Словачка Rudolf Helembay 31 0/6 442 0%
0 Словачка Kristián Hroch 31 1/6 566 0%
0 Словачка Peter Polcer 31 0/6 279 0%
0 Словачка Adrián Peregrín Денови за наплата: 6 (Скршеница на горната вилица) 31 1/6 311 0%
0 Словачка Svätopluk Kočiš 31 1/6 392 0%
0 Словачка Samuel Struhár 31 1/6 411 0%
0 Словачка Alexander Bucher 31 1/6 284 0%
0 Словачка Ladislav Hodbod 32 0/6 263 0%
0 Словачка Metod Mádel 32 0/6 296 0%
0 Словачка Bystrík Lalkovič 33 0/6 345 0%
0 Словачка František Mincák 33 0/6 224 0%
0 Словачка Matúš Faško 33 0/6 325 0%
0 Словачка Ján Oremus 33 1/6 359 0%
0 Словачка Iľja Darula Денови за наплата: 8 (Скинат латерален колатерален лигамент во левото колено) 33 0/6 376 0%
0 Словачка Henrich Jacko 33 0/6 358 0%
0 Словачка Radomír Hičák 33 0/6 223 0%
0 Словачка Daniel Chromek 33 0/6 41 0%
0 Словачка Kamil Šramka 34 1/6 582 0%
0 Словачка Pavol Riečan 34 0/6 423 0%
0 Словачка Iľja Gschwandtner 35 0/6 290 0%
0 Словачка Ondrej Petrjánoš 35 0/6 232 0%
0 Словачка Ladislav Cigánik 35 0/6 277 0%
0 Словачка Tomáš Porubčanský 36 0/6 32 0%
0 Словачка Miroslav Gedlička 36 0/6 216 0%
0 Словачка Ivan Bejšák 36 0/6 58 0%
0 Словачка Patrik Paulis 36 0/6 124 0%
0 Словачка Ivan Remáč 36 0/6 47 0%
0 Словачка Henrich Andredes 36 0/6 269 0%
0 Словачка Andrej Bakaljar 36 0/6 41 0%
0 Словачка Ivan Makkoš 37 0/6 50 0%
0 Словачка Jaroslav Brychta 37 0/6 7 0%
0 Словачка Tomáš Neománi 37 0/6 165 0%
0 Словачка Valér Grosman 37 0/6 145 0%
0 Словачка Beňadik Kontúr 37 0/6 385 0%
0 Словачка Oliver Hlaváč 38 0/6 7 0%
0 Словачка Imrich Piger 38 0/6 234 0%
0 Словачка Martin Tesár 39 0/6 108 0%
0 Словачка Florián Rozenberg 40 0/6 52 0%
0 Словачка Martin Gedlička 40 0/6 7 0%
0 Словачка Jaroslav Lušťoň 40 0/6 7 0%
0 Словачка Jaroslav Zumravý 41 0/6 49 0%
0 Словачка Tichomír Ferenčík 41 0/6 7 0%
0 Словачка Aleš Hosek 41 0/6 7 0%
0 Словачка Žigmund Minich 41 0/6 7 0%
0 Словачка Zdenko Skuherský 41 0/6 57 0%
0 Словачка Lukáš Kupec 41 0/6 7 0%
0 Словачка František Liko 42 0/6 54 0%
0 Словачка Ján Salai 42 0/6 86 0%
0 Словачка Milan Sýkora 42 0/6 83 0%
0 Словачка Dávid Hatraš 42 0/6 164 0%
0 Словачка Branislav Gelley 42 0/6 7 0%
0 Словачка Andrej Lelič 42 0/6 45 0%
0 Словачка Jaroslav Gajdošík 42 0/6 225 0%
0 Словачка Radovan Himper Денови за наплата: 4 (Исчашен прст на десната рака) 43 0/6 33 0%
0 Словачка Marek Hambálek 43 0/6 7 0%
0 Словачка Bonifác Caletka 43 0/6 54 0%
0 Словачка Jakub Mydlík 43 0/6 66 0%
0 Словачка Miloslav Frank 43 0/6 7 0%
0 Словачка Boleslav Gembala 43 0/6 7 0%
0 Словачка Blažej Nosický 44 0/6 118 0%
0 Словачка Valér Halža 45 0/6 7 0%
0 Словачка Richard Hornischer 45 0/6 7 0%
0 Словачка Cyprián Majeský 45 0/6 7 0%
0 Словачка František Božoň 45 0/6 7 0%
0 Словачка Lukáš Pnacek 45 0/6 7 0%
0 Словачка Pavol Adamčiak 46 0/6 7 0%
0 Словачка Filip Muškát 46 0/6 7 0%
0 Словачка Bernard Boroš 46 0/6 7 0%
0 Словачка Radoslav Vnadal 48 0/6 7 0%
0 Словачка Radoslav Ligárt 51 0/6 7 5%
0 Словачка Pavol Berta 51 0/6 7 0%