Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1280 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Подесувања на тимот

536 515 947
 
ППМ Продавница
Записник
Оваа функција е дел од PRO пакет!

Нареден натпревар
Baskettball Club Trenčín
Лигашки натпревар
28.10.2020 20:30:00

00
00
01
HRS
MIN
SEC

Експертско мислење
Цена во кредити: 10

Име на тимот

Името на тимот може да се смени еднаш во сезоната. Тоа е опција од ПЛУС пакетот.

Цена во кредити: 30

Име на арената

Името на салата може да биде сменето во било кое време. Ова е опција во ПЛУС пакетот.

Цена во кредити: 3

Вебстрана на тимот

Бебстраницата на тимот е прикажана во профилот на тимот. Ова е овозможено преку PRO пакет. (задолжителен формат: http://www.example.com)

Туторијал

Отповикајте тим

Ако не сте повеќе заинтересирани да го играте овај спорт или скате да почните со нов тим, можете да го отповикате вашиот тим. После поднесувањето на барањето, вашиот тим ќе биде отповикан после 3 дена иако се логирате. За време на овај период можете да го прекините одповикувањето на тимот во секој момент.

Сменете го личниот асистент

Прикачи слика од асистент

Препорачани димензии: 205x250 пиксели
Максимална големина на фајл: 100kB
Поддржани формати: GIF, JPG, PNG
Цена во кредити: 10