Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1280 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Public account - 28.10.2020 - Сезона 34, ден 3 од 70

536 515 947
<< >>

27.10.
Вторник

Нема турнирски натпревар

Нема пријателски или куп натпревар
Словачка BK INTER Hrubý
Лигашки натпревар
94:93
28.10.
Среда

Нема турнирски натпревар

Нема пријателски или куп натпревар
Словачка Baskettball Clu
Лигашки натпревар
H
20:30
Тактики:
Основна тактика

Постава:
Подразбирана постава

Цена на карта: 300


  


Цена во кредити: 10
29.10.
Четврток

Нема турнирски натпревар
Опција за автоматско пребарување на опонент
Словачка Team noname 384
Лигашки натпревар
A
20:30
Додадете потсетник
30.10.
Петок

Нема турнирски натпревар
Опција за автоматско пребарување на опонент
Словачка Team noname 384
Лигашки натпревар
H
20:30
Додадете потсетник
31.10.
Сабота

Нема турнирски натпревар
Опција за автоматско пребарување на опонент
Словачка BK Bardejov
Лигашки натпревар
H
20:30
Додадете потсетник
<< >>
Објаснителни белешки:
 
  - Домашен натпревар
 
  - Гостински натпревар
Оваа икона означува дека е можно да најдеш противник за пријателска со помош на системот (автоматски).
Оваа икона значи дека веќе сте ги поставиле вашите барања за автоматско пребарување противникот за овој ден.