Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1280 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Рангирање на државите

536 515 947
Добиј бесплатни кредити!
Записник
Оваа функција е дел од PRO пакет!

Нареден натпревар
Baskettball Club Trenčín
Лигашки натпревар
28.10.2020 20:30:00

00
00
01
HRS
MIN
SEC

Експертско мислење
Цена во кредити: 10
Поз Држава Сезона 33 Сезона 32 Сезона 31 Сезона 30 Поени
1 Унгарија Унгарија 300 300 120 300 1020
2 Кина Кина 90 110 250 200 650
3 Словачка Словачка 125 125 280 115 645
4 Латвија Латвија 200 250 90 55 595
5 Русија Русија 95 105 75 250 525
6 Хрватска Хрватска 120 75 200 100 495
7 Украина Украина 95 200 70 110 475
8 Литванија Литванија 100 100 125 110 435
9 Република Чешка Република Чешка 240 15 90 80 425
10 Бразил Бразил 70 85 80 115 350
11 Финска Финска 100 70 75 75 320
12 Иран Иран 45 105 95 70 315
13 Романија Романија 95 65 50 85 295
14 Србија Србија 70 45 65 55 235
15 Италија Италија 15 80 70 60 225
16 Аргентина Аргентина 15 50 105 55 225
17 Бугарија Бугарија 50 110 45 14 219
18 Обединето Кралство Обединето Кралство 75 35 15 85 210
19 Холандија Холандија 45 15 65 15 140
20 Словенија Словенија 35 45 15 35 130
21 Естонија Естонија 55 45 14 15 129
22 Чиле Чиле 15 45 55 14 129
23 Грција Грција 35 14 35 40 124
24 Швајцарија Швајцарија 15 35 35 35 120
25 Германија Германија 15 40 15 45 115
26 Турција Турција 45 15 35 14 109
27 САД САД 14 35 15 45 109
28 Шведска Шведска 14 15 35 35 99
29 Португалија Португалија 35 14 14 35 98
30 Полска Полска 15 14 45 15 89
31 Франција Франција 35 15 15 15 80
32 Босна и Херцеговина Босна и Херцеговина 15 35 15 14 79
33 Шпанија Шпанија 35 14 14 14 77
34 Белгија Белгија 14 15 15 15 59
35 Белорусија Белорусија 15 15 14 15 59
36 Австрија Австрија 14 15 14 15 58
37 Канада Канада 14 14 15 15 58
38 Данска Данска 14 14 14 14 56
39 Венецуела Венецуела 14 14 14 14 56
40 Норвешка Норвешка 14 14 14 14 56