Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1280 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Тактики

536 515 947
ППМ Продавница
Записник
Оваа функција е дел од PRO пакет!

Нареден натпревар
Baskettball Club Trenčín
Лигашки натпревар
28.10.2020 20:30:00

00
00
01
HRS
MIN
SEC

Експертско мислење
Цена во кредити: 10
Овде можете да ги наместите основните тактички наредби за вашата екипа да ја следи играта. Тактиката што ќе биде наместена за основна ќе се употребува за секој натпревар, освен во случајот кога ќе наместите една од вашите претходни тактики за некој одреден ден од календарот.
Избери тактика:

Важност на натпреварот

By quarter


after 1st quarter Заостанува од... Предводен од...
оддо оддо
променете во променете во
 
after 2nd quarter Заостанува од... Предводен од...
оддо оддо
променете во променете во
 
after 3rd quarter Заостанува од... Предводен од...
оддо оддо
променете во променете во
 
after 4th quarter
променете во
 


Tempo

By quarter


after 1st quarter Заостанува од... Предводен од...
оддо оддо
променете во променете во
 
after 2nd quarter Заостанува од... Предводен од...
оддо оддо
променете во променете во
 
after 3rd quarter Заостанува од... Предводен од...
оддо оддо
променете во променете во
 
after 4th quarter
променете во
 


Offensive alignment

By quarter


after 1st quarter Заостанува од... Предводен од...
оддо оддо
променете во променете во
 
after 2nd quarter Заостанува од... Предводен од...
оддо оддо
променете во променете во
 
after 3rd quarter Заостанува од... Предводен од...
оддо оддо
променете во променете во
 
after 4th quarter
променете во
 


Offensive tactics

By quarter


after 1st quarter Заостанува од... Предводен од...
оддо оддо
променете во променете во
after 2nd quarter Заостанува од... Предводен од...
оддо оддо
променете во променете во
after 3rd quarter Заостанува од... Предводен од...
оддо оддо
променете во променете во
after 4th quarter
променете во
 


Shooting preference

By quarter


after 1st quarter Заостанува од... Предводен од...
оддо оддо
променете во променете во
 
after 2nd quarter Заостанува од... Предводен од...
оддо оддо
променете во променете во
 
after 3rd quarter Заостанува од... Предводен од...
оддо оддо
променете во променете во
 
after 4th quarter
променете во
 


Одбрана

By quarter


after 1st quarter Заостанува од... Предводен од...
оддо оддо
променете во променете во
after 2nd quarter Заостанува од... Предводен од...
оддо оддо
променете во променете во
after 3rd quarter Заостанува од... Предводен од...
оддо оддо
променете во променете во
after 4th quarter
променете во
 


Агресивност

By quarter


after 1st quarter Заостанува од... Предводен од...
оддо оддо
променете во променете во
 
after 2nd quarter Заостанува од... Предводен од...
оддо оддо
променете во променете во
 
after 3rd quarter Заостанува од... Предводен од...
оддо оддо
променете во променете во
 
after 4th quarter
променете во
 


Тајм-аут

1во полувреме

2ро полувреме

ПродолжениеАко не сакате да ги користите некои од опциите, наместете ја нивната вредност до 99.