Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1191 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Трансфери: Public account - Сезона: 30

719 151 236
Службена PPM страница на Фејсбук
Стиснете Лајк на нашата Фејсбук страница и добијте ги најновите новости пред сите останати.
Записник
Оваа функција е дел од PRO пакет!

<< Сезона:

Number of sales over the last 70 days:     Играчи: 0    Вработени: 0

Трансвер на играч

Дата Име   Лига Тим   Износ GM
2020-03-28 Словачка Vratko Smilinský Словачка IV.10 Словачка FC Tatran PO UFA-II 0  
2020-03-28 Словачка Martin Hritz Словачка IV.10 Словачка FC Tatran PO UFA-II 0  
2020-02-09 Словачка Adam Naumov Република Чешка IV.6 Република Чешка SSK Vítkovice UFA-II 0  

Персонал трансфери

Нема трансвер на вработени оваа сезона