Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1280 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Повреди

536 515 947
Службена PPM страница на Фејсбук
Стиснете Лајк на нашата Фејсбук страница и добијте ги најновите новости пред сите останати.
Записник
Оваа функција е дел од PRO пакет!

Нареден натпревар
Baskettball Club Trenčín
Лигашки натпревар
28.10.2020 20:30:00

00
00
01
HRS
MIN
SEC

Експертско мислење
Цена во кредити: 10
This page shows the overview of your injured and day-to-day players. The day-to-day players are such who have less than 6 days to full recovery. Players who are day-to-day with injury can be dressed, but the further away from full recovery they are, the poorer their performance in the game. You can set whether your day-to-day players should play games or not. Предупредување!Оваа поставка се однесува само на играчи кои ќе се повредат во иднина. Поставување на моментално повредени играчи мора да се промени поединечно за секој играч.
Стандардно поставување на ИДЗД (Играј ден-за-ден):

Име Возраст СкИ СрК ДК Иск ВП ДдО Повреда ИДЗД
Словачка Marián Lapišak Денови за наплата: 1 (Модринка на задната мускулатура) 18 27 5/6 0 192 1 Денови Модринка на задната мускулатура
не
Словачка Roman Demko Денови за наплата: 3 (Фрактура на левиот мал прст) 22 33 4/6 0 252 3 Денови Фрактура на левиот мал прст
не
Словачка Radovan Himper Денови за наплата: 4 (Исчашен прст на десната рака) 43 79 0/6 2 33 4 Денови Исчашен прст на десната рака
не
Словачка Milan Kmeť Денови за наплата: 4 (Жесток потрес) 19 69 5/6 0 387 4 Денови Жесток потрес
не

Повредени играчи

Име Возраст СкИ СрК ДК Иск ВП ДдО Повреда ИДЗД
Словачка Adrián Peregrín Денови за наплата: 6 (Скршеница на горната вилица) 31 38 1/6 0 311 6 Денови Скршеница на горната вилица
не
Словачка Peter Remeň Денови за наплата: 7 (Жесток потрес) 20 38 5/6 0 163 7 Денови Жесток потрес
не
Словачка Iľja Darula Денови за наплата: 8 (Скинат латерален колатерален лигамент во левото колено) 33 35 0/6 0 376 8 Денови Скинат латерален колатерален лигамент во левото колено
не
Словачка Tomáš Resler Денови за наплата: 9 (Фрактура на левата рака) 25 91 2/6 0 315 9 Денови Фрактура на левата рака
не
Словачка Tomáš Timan Денови за наплата: 17 (Скинат латерален колатерален лигамент во десното колено) 30 58 2/6 0 468 17 Денови Скинат латерален колатерален лигамент во десното колено
не