Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1283 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Продажбата и предлози

310 162 898
ППМ Продавница
Записник
Оваа функција е дел од PRO пакет!

Нареден натпревар
Team noname 38915
Лигашки натпревар
30.11.2020 20:30:00

00
00
01
HRS
MIN
SEC


Ваши моментални продажби

Ова е местото каде што можете да ги најдете сите играчи и членови на персоналот кои во моментов се на пазарот.

Играчи

ИмеПочетна цена Моментална понуда Рок
Словачка Martin GedličkaUFA-II ?
2020-11-30 07:00:00
Словачка Michal LigaUFA-I 0
2020-12-01 04:00:00
Словачка Radoslav VnadalUFA-II ?
2020-12-01 07:00:00
Словачка Jaroslav GajdošíkUFA-II 0
2020-12-02 04:00:00
Словачка Bernard BorošUFA-II ?
2020-12-02 07:00:00
Словачка Beňadik KontúrUFA-II ?
2020-12-03 07:00:00
Словачка Radomír HičákUFA-II ?
2020-12-04 07:00:00
Словачка Radovan HimperUFA-II 0
2020-12-05 04:00:00
Словачка Ladislav CigánikUFA-II ?
2020-12-05 07:00:00
Словачка Jaroslav LušťoňUFA-II 0
2020-12-06 04:00:00
Словачка Henrich JakubecRFA 0
2020-12-06 04:00:00
Словачка Marek HambálekUFA-II ?
2020-12-06 07:00:00
Словачка Tichomír FerenčíkUFA-II ?
2020-12-06 07:00:00

Вработени

Вие не продавате членови на персонал

Ваши моментални понуди

Ова е местото каде што можете да ги најдете сите понуди за играчите или членовите на персоналот кои во моментов се на пазарот, дури и ако овие предлози биле подобрени.

Играчи

Нема понуди

Вработени

Нема понуди

Вашите неодамнешни понуди за извршени продажби

Ова е местото каде може да се најдат вашите понуди за играчи и персонал продадени во текот на последните 3 дена.

Играчи

Нема понуди

Вработени

Нема понуди