Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1283 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Прес: IV.9 (Словачка)

310 162 898
Држава: Лига:

Нема соопштенија од оваа лига.
Оваа функција е дел од PRO пакет!      

Можност за издавање на соопштенија за јавноста

Како сопственик на PRO пакет имате можност да напишете соопштенија за јавноста за случувања во вашиот тим. Ова ти е место за објавување на тимските амбиции, да коментира за последниот натпревар или да направите изјава пред важен натпревар. Press releases можат да бидат видени и оценети од страна на други корисници, кои исто така имаат можност да одговорат со печатот на сопствениот.