Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1283 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Арена

310 162 898
Домашен тим: Public account Име на арената: Public account (Промени) Капацитет: 20000 Гледачи


Ниво на одржување:
7
Ефикасност на безбедносните служби :
0%
Дневни трошоци за одржување на салата:
1 585 883

Седишта и додатоци

Сектор Вид Капацитет  
A Троспратна мултифункционална 2500
B Троспратна мултифункционална 2500
C Троспратна мултифункционална 2500
D Троспратна мултифункционална 2500
E Троспратна мултифункционална 2500
F Троспратна мултифункционална 2500
G Троспратна мултифункционална 2500
H Троспратна мултифункционална 2500

Пакинг за автомобили
Семафор за резултат
Квалитет на теренот
Осветлување и звук