Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1283 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Планирање

310 162 898
Добиј бесплатни кредити!
Записник
Оваа функција е дел од PRO пакет!

Нареден натпревар
Team noname 38701
Лигашки натпревар
29.11.2020 20:30:00

00
00
01
HRS
MIN
SEC

Експертско мислење
Цена во кредити: 10
Ако имате креирано поголем број на различни состави и тактики, тоа е многу погодно за план кој состав или тактика да се примени за различните видови на натпревари. Оваа страница ќе ви помогне да го направите тоа. Натпревари за кои веќе имате избрано состав или тактика од календарот или од страницата за следен меч се наведени подолу како исклучоци. Подесувањата направени преку ова страница имаат приоритет пред поставките направени на страница планирање.

Тип на играта Постава Тактики
Лигашки натпревар
Плејоф натпревар
Испаѓање/напредување меч
Натпревар од Националниот Куп
Меѓународен турнир натпревар
Пријателски натпревар
Турнир меч

Исклучиоци

Без исклучиоци