Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1280 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Национален Куп: Словачка - Сезона 34

536 515 947
Добиј бесплатни кредити!
Записник
Оваа функција е дел од PRO пакет!

Нареден натпревар
Baskettball Club Trenčín
Лигашки натпревар
28.10.2020 20:30:00

00
00
01
HRS
MIN
SEC

Експертско мислење
Цена во кредити: 10
Сезона: - Држава: - Рунда:


Тимови рангирани во шешир 1

Ра Тим Лига
2 Словачка Moroms Ladies I.1
18 Словачка Damagers II.1
24 Словачка BC Mercury Immortals II.2
37 Словачка Rakuzan II.2
39 Словачка Monsters II.3
50 Словачка ŠKP Petržalka II.2
61 Словачка St. Paulina Blades II.2
67 Словачка BK Lipany III.4
72 Словачка Druzba III.8
75 Словачка Flying shooters III.9
92 Словачка ŠKK TAJFUN NITRA III.2
117 Словачка Meder-basket. III.4
121 Словачка FERRARI TEAM III.3
127 Словачка Klenovec Warriors III.9
134 Словачка FLCME III.1
147 Словачка MBK Poprad Juh III.2
152 Словачка BK Dragons Bardejov III.7
163 Словачка BC Paština Závada III.3
167 Словачка BK Chemes Humenné III.5
174 Словачка nitricka III.9
191 Словачка BK Michalovce III.2
224 Словачка BK Ovsište Luckers IV.4
231 Словачка Liptov 22ERS IV.6
234 Словачка BKJABLONKA IV.16
237 Словачка DRAGON TEAM IV.1
240 Словачка MBK Medvecké IV.5
256 Словачка Supernova Zvolen IV.12
270 Словачка Len tak IV.13
272 Словачка Košicky Globetrotters IV.11
273 Словачка MESBA BASKETBALL ACADEMY IV.18
292 Словачка Barcaaa IV.13
295 Словачка Dob Koši NBA IV.6
309 Словачка Sabres IV.16
314 Словачка Polhorsky vlci IV.15
320 Словачка BIOSIL STARS IV.4
323 Словачка Petrzalka IV.15
332 Словачка BC Banditos IV.14
338 Словачка TJ Bratislava Petržalka IV.14
343 Словачка Team noname 37626 IV.17
357 Словачка Team noname 37871 IV.17
359 Словачка Gogo Autority† IV.17
362 Словачка JM SPORTS KOSICE IV.2
366 Словачка BC 2019 Vrútky IV.7
373 Словачка BK Poprad IV.16
378 Словачка ČastᆠIV.13
390 Словачка BK ČERNINA† IV.18
392 Словачка Public account IV.9
397 Словачка BK BattleWoW IV.3
398 Словачка Chelsea Cavaliers IV.13
403 Словачка Bc Púchov IV.8
406 Словачка Team noname 38690 IV.12
410 Словачка CSKA Moscow5 IV.9
428 Словачка BK Bobor† IV.10
430 Словачка Team noname 38716 IV.10
433 Словачка Team noname 38698 IV.6
435 Словачка Spartak Prievidza† IV.6
460 Словачка Team noname 38713 IV.7
471 Словачка Team noname 38912 IV.5
479 Словачка Team noname 38481 IV.4
481 Словачка Team noname 38493 IV.9
487 Словачка Team noname 38709 IV.4
489 Словачка Team noname 38491 IV.9
491 Словачка Team noname 38701 IV.9
495 Словачка Team noname 38917 IV.11

Тимови рангирани во шешир 8

Ра Тим Лига
490 Словачка Team noname 38492 IV.9
484 Словачка Team noname 38906 IV.1
472 Словачка Team noname 38913 IV.5
470 Словачка Team noname 38486 IV.5
469 Словачка Team noname 38484 IV.5
467 Словачка Team noname 38910 IV.3
451 Словачка Team noname 38705 IV.2
449 Словачка Team noname 38911 IV.3
434 Словачка Team noname 38711 IV.6
422 Словачка Team noname 38473 IV.8
416 Словачка Baskettball Club Trenčín IV.9
411 Словачка baskedbal boj† IV.15
381 Словачка Váhostav IV.17
375 Словачка Los Angeles Lakerss IV.7
368 Словачка BC Veterani IV.11
356 Словачка Team noname 37629 IV.17
349 Словачка BK Nové Zámky IV.11
328 Словачка Vegans Ballers IV.15
301 Словачка Humenne Cavaliers IV.1
280 Словачка BC Karakoram Highway IV.6
266 Словачка Winner Košice IV.4
252 Словачка Dallas Maverick IV.12
243 Словачка BK Tatry IV.2
241 Словачка BK SH IV.4
232 Словачка BK Bardejov IV.9
223 Словачка BK 2014 Veľký Krtíš IV.8
216 Словачка BC COCACOLA IV.8
202 Словачка Team noname 38896 III.1
200 Словачка Team noname 38904 III.8
198 Словачка Team noname 38901 III.5
197 Словачка Atletico Lula 33745 † III.5
195 Словачка Bulls III.8
190 Словачка BK Black Town III.9
155 Словачка M.S.Z.S.V. III.9
146 Словачка Iskra Svit III.2
145 Словачка EL Prievidza III.8
131 Словачка Senohradskí drevorubači III.2
116 Словачка Bure B.C. III.4
106 Словачка BC Lipt.Peter III.1
91 Словачка ŠK Petrzalka BA III.9
89 Словачка DELLIC STARS CB III.9
82 Словачка BK Polar Bears III.6
71 Словачка OSK Pavlovce III.1
49 Словачка POLO3 BasketBall II.2
46 Словачка King of the Bumblebees II.1
19 Словачка Overpowered Underdogs II.2
16 Словачка Staiger Team I.1
13 Словачка Lebronto I.1