Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1191 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Трофеи

699 716 434

Тимски трофеи

20
20
50
12
50
50
7
110
110
27
110
110

Поени за трофеи
676
Позиција во Светски ранг
1881

Менаџерски награди

52x
156
24x
48
20
22x
22
10
5

Поени за награди
266
Позиција во Светски ранг
606