Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1191 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Анализирај го тимот - Hirschkalb Sudety

Оваа функција е дел од PRO пакет!      

Анализирај го тимот

Како поседувач на PRO пакетот имате пристап до детално анализирање на вашиот противник или сопствениот тим. Преку ова ќе ги добиете најважните информации или споредба со вашиот тим. Анализата може да ви помогне да ја донесете вистинската тактичка oдлука за натпреварот.