Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1191 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Знаменца галерија - Hirschkalb Sudety

690 491 785
Секој што ќе собере барем едно знаменце од секоја лига од овие земји,ќе добие награда од 50 кредити и специјална награда во неговиот менаџерски профил.Барајте противници со знаменца и предизвикајте ги на натревар.Запамтете дека ако немате знаменце противникот немора да ви даде негово знаменце.

Сегашна состојба на светстката колекција: 74/93


Словачка
I
II
III
IV
Република Чешка
I
II
III
IV
Полска
I
II
III
IV
Хрватска
I
II
III
Словенија
I
II
III
Франција
I
II
III
Бразил
I
II
III
Србија
I
II
III
Шпанија
I
II
III
Финска
I
II
III
Германија
I
II
III
Остаток на Светот
I
II
III
Русија
I
II
III
САД
I
II
III
Унгарија
I
II
III
Италија
I
II
III
Литванија
I
II
III
Латвија
I
II
III
Канада
I
II
Белорусија
I
II
Иран
I
II
Холандија
I
II
Швајцарија
I
II
Португалија
I
II
Грција
I
II
Естонија
I
II
Кина
I
II
Шведска
I
II
Бугарија
I
II
Босна и Херцеговина
I
II
Обединето Кралство
I
II
Белгија
I
II
Аргентина
I
II
Украина
I
II
Турција
I
II
Романија
I
II

Број на посетувачи Вкупно
12
Број на посетувачи Овој месец
0