Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1191 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Hirschkalb Sudety - 30.03.2020 - Сезона 31, ден 1 од 70

699 716 434
<< >>

29.3.
Недела

Нема турнирски натпревар
Полска Black Angels
Пријателски натпревар
67:93

Нема лигашки натпревар
Почеток на сезоната 31
30.3.
Понеделник

Нема турнирски натпревар
Италија Bellunese Baske
Пријателски натпревар
119:29

Нема лигашки натпревар
Не е одигран лигашки натпревар на овој ден
31.3.
Вторник

Нема турнирски натпревар
Словачка Regional Expres
Пријателски натпревар
H
15:30
Република Чешка Matrix Stars
Лигашки натпревар
A
21:30
<< >>




Објаснителни белешки:
 
  - Домашен натпревар
 
  - Гостински натпревар
Оваа икона значи дека Е можно да закажиш пријателска со овој тим.
Оваа икона значи дека НЕ Е можно да предизвикаш тим на пријателска, затоа што веќе имаш закажано за тој ден.