Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1191 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Еволуција на јачината на тимот

690 491 785
Службена PPM страница на Фејсбук
Стиснете Лајк на нашата Фејсбук страница и добијте ги најновите новости пред сите останати.
Записник
Оваа функција е дел од PRO пакет!

Нареден натпревар
Leitoland
Лигашки натпревар
02.04.2020 20:30:00

00
00
01
HRS
MIN
SEC

Оваа функција е дел од PRO пакет!      

Еволуција на јачината на тимот

Како корисник на PRO пакет имаш дозвола кон страната со еволуцијата на јачината на тимот. Можеш да ја споредуваш јачината на вашиот тим со друг тим во истиот график. Можеш да ја споредуваш севкупната јачина на тимот како и индивидуалните компоненти од тимската јачина.