Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1271 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

 CSKA Sofia

ID: 13881
Бугарија I.1 (Позиција 4)
759 390 242
Лого на тимот
Клубско знаменце
Овој тим нема знаменце!
Генерален спонзор
Јачина на тимот
Shooting 100
Додавање 105
Скокови 103
Одбрана 103
Вкупно 103

1959

482.24

18/16

0

Pеклами


CSKA Sofia
Тимски ИД 13881
Име на менаџерот Преведувач lars74
Држава Бугарија Бугарија
Регион Sofia
Воспоставен 2014-06-26 (Сезона 0)
Лига Бугарија I.1 (Позиција 4)
Име на арената Arena Armeec (20000)
Вебстрана на тимот ---


Најнови трофеи

Неодамна собрани знаменца

Најнови соопштенија за јавноста
Нема настани во јавноста...
Дрес на тимот
Патики


Медиумски спонзор
Акција