Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1191 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Фабрики

689 987 733
Службена PPM страница на Фејсбук
Стиснете Лајк на нашата Фејсбук страница и добијте ги најновите новости пред сите останати.
Записник
Оваа функција е дел од PRO пакет!

Нареден натпревар
VARANO CROWS
Лигашки натпревар
01.04.2020 20:30:00

00
00
01
HRS
MIN
SEC

Битен дел од секој клуб се неговите објекти. Секој од седумте типови на објекти имаат различна функција и секој објект има по 15 нивоа. Колку поголемо ниво е, поголем ќе биде придонесот кон клубот. За да го зголемите влијанието на објектите, можете да вработите членови во сите видови на објекти. Можете да најдете детални информации за секој објект во нашиот водич.

Центар за тренинг

Број на членови на персоналот: 3
       

Центар за обновување

Број на членови на персоналот: 2
       

Човечки ресурси и економски оддел

Број на членови на персоналот: 2
       

Центар за одржување

Број на членови на персоналот: 4
       

Образовен центар

Број на членови на персоналот: 3
       

Спортска академија

Број на членови на персоналот: 2
       

Медицински центар

Број на членови на персоналот: 2