Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1191 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Играчи

689 987 733
ППМ Продавница
Записник
Оваа функција е дел од PRO пакет!

Нареден натпревар
VARANO CROWS
Лигашки натпревар
01.04.2020 20:30:00

00
00
01
HRS
MIN
SEC

# Име Фун СкИ Возраст Hgt СрК ДК Дог Популарност ВП
0 Кина Zou Shenhao Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 32 212 68 0/6 55 6 1453
0 Хрватска Andro Jelavić Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 29 195 82 1/6 72 3 1411
0 Латвија Vidvars Dzilnis Играчот не е дел од ниту еден национален тим 05.04.2020 13:49:52 - 108:34:09 Нескаутиран 36 208 80 0/6 25 8 1530
0 Русија Alexey Kazankin Играчот не е дел од ниту еден национален тим 05.04.2020 13:50:19 - 108:34:36 Нескаутиран 35 190 77 0/6 24 8 1485
0 Украина Anton Marynin Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 33 192 85 1/6 52 8 1703
0 Словачка Ľubomír Ladoš Играчот не е дел од ниту еден национален тим 05.04.2020 13:51:09 - 108:35:26 Нескаутиран 33 206 83 0/6 41 6 1403
0 Словачка Alexander Reiff Играчот не е дел од ниту еден национален тим 05.04.2020 13:50:42 - 108:34:59 Нескаутиран 33 189 79 1/6 66 5 1574
0 Романија Augustin Anastasescu Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 32 199 87 1/6 61 8 1742
0 Бугарија Asen Panicharov Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 31 202 79 1/6 113 3 1369
0 Бугарија Bozhidar Krastenov Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 28 194 76 2/6 97 2 1508
0 Бугарија Vanyo Arizanov Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 28 195 74 2/6 136 2 1455
0 Бугарија Asen Popov Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 26 197 90 2/6 56 2 1349
0 Бугарија Donko Edrev Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 25 214 67 2/6 69 1 1135
0 Бугарија Metodi Pashin Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 24 198 78 4/6 26 2 1204
0 Бугарија Asen Dimitrov Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 22 186 81 4/6 54 1 1048
0 Бугарија Nikola Ivanov Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 18 196 79 4/6 5 1 595
0 Бугарија Georgi Avramchev Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 19 215 69 5/6 33 1 718
0 Бугарија Vancho Dimitrov Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 17 187 71 5/6 18 1 661
0 Бугарија Ivaylo Kolev Бугарија U17 Нескаутиран 17 201 73 5/6 56 2 657
0 Бугарија Roman Shkumbov Играчот не е дел од ниту еден национален тим Нескаутиран 17 194 87 6/6 14 1 561

Објаснителни белешки

    Капитен
  Тука се појавува националното знаме ако играчот игра во националниот тим
    Играч е на пазарот
    Играчот е на маркетот за слободни агенти
    Играчот е за продажба
   Играчот е повреден
    Играчот има белешка
    Играчот е ден-за-ден и може да се облече ако е потребно.