Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1191 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

 Bohemians666

ID: 46
Република Чешка II.2 (Позиција 3)
575 174 638
Лого на тимот
Клубско знаменце
Клубот дава знаменце на сите противници
Генерален спонзор
Јачина на тимот
Shooting 113
Додавање 117
Скокови 107
Одбрана 109
Вкупно 112

2112

406.58

23/28

1

Pеклами


Bohemians666
Тимски ИД 46
Име на менаџерот Сопственик на ПРО пакет Република Чешка klokan666
Држава Република Чешка Република Чешка
Регион Hlavní město Praha
Воспоставен 2014-06-26 (Сезона 0)
Лига Република Чешка II.2 (Позиција 3)
Име на арената Dolicek666 (20000)
Вебстрана на тимот ---


Најнови трофеи

Неодамна собрани знаменца

Најнови соопштенија за јавноста
Нема настани во јавноста...
Дрес на тимот
Патики


Медиумски спонзор
Акција