Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1280 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

 BK Blechy Kolín

ID: 1521
Република Чешка I.1 (Позиција 6)
515 601 852
Генерален менаџер на  Данска Данска национален тим

Кандидатура за национален тим
Категорија по години: Сениор
Држава: Белгија Белгија
Повластени гласови: 2
Рекламирај кандидат
Презентација за кандидатура

Лого на тимот
Клубско знаменце
Клубот дава знаменце на сите противници
Генерален спонзор
Јачина на тимот
Shooting 131
Додавање 152
Скокови 142
Одбрана 136
Вкупно 140

2304

440.16

18/17

5

Pеклами


BK Blechy Kolín
Тимски ИД 1521
Име на менаџерот Сопственик на ПРО пакет Република Чешка Piotr Balszoi
Држава Република Чешка Република Чешка
Регион Středočeský kraj
Воспоставен 2014-06-26 (Сезона 0)
Лига Република Чешка I.1 (Позиција 6)
Име на арената Kožich Arena (20000)
Вебстрана на тимот ---


Најнови трофеи

Неодамна собрани знаменца

Најнови соопштенија за јавноста
Нема настани во јавноста...
Дрес на тимот
Патики


Медиумски спонзор
Акција