Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1330 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Лигашки позиции: IV.9 (Словачка) - Сезона 46

3 841 424 891
 
Добиј бесплатни кредити!
Записник
Оваа функција е дел од PRO пакет!

Нареден натпревар
CSKA Moscow5
Лигашки натпревар
28.03.2023 20:30:00

00
00
01
HRS
MIN
SEC

Експертско мислење
Цена во кредити: 10
Сезона: Држава: Лига:

Има барем едно празно место во ова лига. Притисни на Повикај пријател во лигата иконата до името на слободниот тим и покани пријател во лигата.

Конференција A

Поз Тим GP W L Pts PF:PA GAvg Pct
1 Словачка AK Barsk  42  41  1  83  6915:1596 4.33 0.976
2 Словачка Most pri Bratislave  42  39  3  81  6103:1880 3.25 0.929
3 Словачка BK INTER Hrubý Šúr  42  34  8  76  4924:2680 1.84 0.810
4 Словачка BK MaGa Petržalka  42  29  13  71  4370:3088 1.42 0.690
5 Словачка Chelsea Cavaliers  42  23  19  65  3924:3387 1.16 0.548
6  42  10  32  52  2367:4845 0.49 0.238
7 Словачка Team noname 40917 Повикај пријател во лигата  42  8  34  50  2351:5044 0.47 0.190
8 Словачка Team noname 40329 Повикај пријател во лигата  42  7  35  49  2312:5059 0.46 0.167

Конференција B

Поз Тим GP W L Pts PF:PA GAvg Pct
1 Словачка Zaprášené rolety  42  31  11  73  5130:3425 1.5 0.738
2 Словачка OBK Medvecké  42  31  11  73  4338:3212 1.35 0.738
3  42  27  15  69  4178:3260 1.28 0.643
4 Словачка Public account  42  21  21  63  4139:4088 1.01 0.500
5 Словачка Team noname 40497 Повикај пријател во лигата  42  13  29  55  2948:4641 0.64 0.310
6 Словачка Team noname 40772 Повикај пријател во лигата  42  11  31  53  2815:4622 0.61 0.262
7 Словачка Team noname 40645 Повикај пријател во лигата  42  11  31  53  2802:4709 0.6 0.262
8 Словачка CSKA Moscow5  42  0  42  42  1961:6041 0.32 0.000