Laiks:

Sazināšanās
Public account
  PRO zona
1138 kredīti
Pirkt kredītus
Šobrī Tu atrodies publiskajā profilā. Ja Tu gribi spēlēt šo spēli vai piedalīties diskusijā, Tev ir jāienāk spēlē caur savu profilu. Ja Tu esi jauns lietotājs, Tev no sākuma ir jāveic reģistrācija.

  Preses relīzes: I.1 (Ungārija)

382 145 734
Valsts: Līga:

Ungārija Hatker 69ers† - Új szezon, új konzekvenciák

Az elmúlt szezonok eredménytelensége és kétségbeesett vergődése után a vezetőség megszüntette a kerület jégkorong- és futball szakosztályát, így minden időt, pénzt és energiát a kosárlabda csapatra lehet fordítani.

Mivel a gárda - erejét tekintve - úgy tűnik, hogy erre a szezonra visszacsúszott a 2-3. helyről a középmezőnybe, így az elmúlt idények tapasztalatait figyelembe véve komoly esély nyílik egy kiváló szereplésre.
Ami szükséges is, mert a vezetőség ultimátuma szerint idén csak a jól megérdemelt bajnoki cím, de legalábbis egy döntőbeli részvétel mentheti meg a csapatot a két másik sportág sorsától.
A Nemzeti Kupában elért eredmény ugyan még befolyásolhatja a döntést, de arra apellálni azért nagy fokú botorságra vallana.


Lasījumu skaits: 44
Izdevuma reitings: Vāji - Normāli - Lieliski
Šī iespēja ir daļa no PRO pakas!      

Iespēja publicēt preses relīzes

Tev kā PRO pakas īpašniekam ir iespēja publicēt preses relīzes par savu komandu. Te tu vari rakstīt par komandas mērķiem, komentēt iepriekšējo spēli vai izplatīt paziņojumu pirms svarīga mača. Preses relīzes var lasīt un vērtēt citi menedžeri, un viņiem arī ir iespēja atbildēt ar savām preses relīzēm.